Jaba 11.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Czołem Forumowiczki i Forumowicze Jako, że zawładnęła mna przemożna chęć wybudowania własnego domu postanowiłem wchłonąć nieco wiedzy na ten temat. Okazało się, że To forum to doskonałe miejsce do takiego wchłaniania. Do tej pory użytkowałem forum pasywnie tzn czytałem, czytałem i czytałem. Teraz postanowiłeś się zarejestrować i napisać coś czasem. Tak wiec witam Was Wszystkich serdecznie i uroczyscie ślubuję - będę kożystać z wyszukiwarki tak jak nasz Admin nakazał - nadal będę czytał, czytał i czytał - nie będę trolować ( no może czasem ) - będę się dzielił swą wiedzą ( niestety na razie nie za bardzo jest się czym dzielic ) Pozdrawiam Jaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witaj Jaba. Życzę powodzenia w budowaniu. A dzielić się z innymi możesz posiadaną wiedzą, niekoniecznie budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 bardzo serdecznie witam Cię, Jabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja tez się przyłączam do powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts