ROBERT01 11.01.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 mam pytanie wiem ,że może wydac sie dziwne , ale jednak zapytam czy ktoś z okolic wrocławia /Swidnicy) moze polecić dobrą firme budowlaną chce na wiosne zacząc budowe Rododendrona dziekuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebud.glt.pl 18.01.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mogę polecić siebie zapraszam na http://www.cebud.glt.pl tel. 509-294-657 Zajmujemy sie budownictwem oraz wykańczaniem i remontami mieszkań, domów. Oferty firmy: -Układanie glazury-Gładzie gipsowe i szpachlowe-Tynki tradycyjne-Roboty wykończeniowe wnętrz-Malowanie-Układanie paneli podłogowych-Konstrukcje z płyt kartonowo gipsowych-I wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts