Gołąb 08.12.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Do "EZS"-Ewy i pozostałych forumowiczów. Witam! - Jestem początkujący i "zielony".Dziękuję Ewie za odpowiedż - proszę o podanie linków do projektów domów lub samych nazw domów i pracowni w których je zaprojektowano.Marzę o domku z poddaszem użytkowym i dachem czterospadowym o nieskomplikowanej bryle budynku i niedrogim dachu / bez bajerów/ plus garaż.Szerokość działki 22,5m. Proszę o odpowiedż z uzasadnieniami. Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 11.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam! Podnoszę wątek i proszę o wypowiedzi. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Na pewno byłoby zabawnie :lol: Ale przydałby się ktoś jeszcze oprócz nas dwojga. W końcu w tym województwie sa jeszcze Bełchatów, Piotrków, Radomsko i wiele innych miast. Może ktś stamtąd się buduje? Ja jestem z Piotrkowa i ja sobie buduję Tzn nie sama, ale z mężem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 21.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam! Poszukuję używanej przyczepy campingowej - wyrejestrowanej- na działkę, oraz używanego garażu blaszanego lub blaszaka. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 27.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Przymierzam się do projektu,podaję link: http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona&numer=1&nazwa=VERONA Proszę o plusy i minusy projektu,a może ktoś buduje go i się podzieli spostrzeżeniami. Z gory dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 30.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam - podnoszę wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam! Podnoszę wątek- z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 05.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję używanego blaszaka lub garażu blaszanego oraz używanych słupków ogrodzeniowych. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 08.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam - proszę o pomoc i namiary na sprawdzonych i niedrogich. Szukam architekta z Łodzi lub okolic z uprawnieniami konstrukcyjnymi do adaptacji ze zmianami projektu katalogowego domu lub zaoferowania mi projektu indywidualnego za rozsądną cenę.Oferty proszę kierować na priv / PW /. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 09.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam - podnoszę wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 12.01.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam - podnoszę wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 13.01.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam! - pomocy, sprawa pilna Na początku zapytuję się dlaczego "Grupa" jest umierająca, czyżby nie było ciekawych tematów do omówienia? Może ja rozkręcę prostymi pytaniami? 1} Jle płaciliście za adaptację projektu gotowego+zmiany+projekty przyłączy+szambo+projekt zagospodarowania działki+projekt zjazdu. 2} Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzonego architekta do adaptacji projektu. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 15.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Niestety widocznie niewiele osób jest spoza Łodzi - albo akuret te osoby nie są w stanie wypowiadać się o tematach Twoich pytań.Ja jestem na zbyt wczesnym etapie by pomóc Ci w odpowiedzi. Nie ukrywam, że wkrótce mogę być w podobnej sytuacji, bo też zabieram się do robienia adaptacji - tyle, że musze zrobuić praktycznie nowy projekt dla działki, którą właśnie kupiłem, a na której znajdują się już fundamnety z piwnicami. Tak więc to dopiero czas około miesiąca gdy może będę wiedział ile to kosztuje.Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 15.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam! Do " Kegg " Dzięki za odpowiedż - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcelka 21.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja też się mogę odhaczyć. Piotrków Tryb., rejon jak najbardziej łódzki Projekt zamówiony, czekam na wyschnięcie gruntu i można zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 13.05.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 witamy, dołączamy do forumowiczów spoza Łodzi, mam nadzieję, że niedługo zaczniemy budowę, na razie załatwiamy pozwolenia itp. no i wybieramy projekt, najbliżej nam do Guliwera: http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=357 będziemy budować w gminie skierniewice, dokładniej Budy Grabskie pozdrawiamy wszystkich i może kiedyś do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 15.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej hej "Jurasie" Chyba trzeba przemyśleć współpracę My też jesteśmy na etapie projektu i dalszej papierologii - tuz obok Was - na Rawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lonio 28.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Do Kegg i Jurasie My som tyż ze Skierniewc. W sierpniu planujemy zacząc budowę.W zeszłym tygodniu złozylismy dokumentację projektową z wnioskiem o wydanie pozwolenia na budowę.Nasz plan, na ten rok to zakończyć na stanie surowym zamkniętym. Na razie gonimi wszędzie za materiałami. PozdrawiamyA wy na jakim jesteście już etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 30.05.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witajcie My na etapie nieco wcześniejszym niż Wy. Musimy mieć projekt indywidualny, który się "robi" i złożenie papierów może uda się do końca czerwca. Jeszcze mocno nie biegamy za materiałami budowlanymi, bo nie za bardzo jeszcze wiadomo ile czego ma być. Ale z pewnościa potem będziemy próbować wyciągnąć od Was podpowiedzi gdzie w okolicy szukać Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lonio 30.05.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Poproście architekta niech wam już wstępny szacunek potrzebnych mat. na ściany zrobi i KUPUJCIE, kupujcie, bo jest z tym problem /nie ma i drogo/. My też mamy projekt indywidualny (robił się prawie 3 m-ce), ale materiały na ściany zamawialiśmy wcześniej i dopiero teraz udaje mi się je otrzymywać. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts