inya 16.08.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Piotrków się zgłasza Co prawda ja pracuję w Bełchatowie, mąż w Piotrkowie, wynajmujemy mieszkanko w Bełchatowie, ale od urodzenia jestem Piotrkowianką i wracam do mojego miasta Działeczkę już mamy, z pięknym stawem, projekt właśnie zamówiliśmy, gdy dostaniemy to od razu biegniemy starać się o pozwolenie na budowę...czyli papierków ciąg dalszy... Ale zaczynamy już żyć budową Pozdrawiamy Marta i Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 16.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pruszków k/Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klakons 19.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Radomsko tez buduje Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.11.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Zgłaszam się Sieradz się rozbudowuje tzn o mój domek .Przyłącze się chetnie do grupy pozaŁódzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda kowalczyk 01.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witamy, my na wiosnę budujemy dom pod brzezinami, projekt dom w rododendronach 6 z archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzi 01.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witamy, my na wiosnę budujemy dom pod brzezinami, projekt dom w rododendronach 6 z archonu Witam, my planujemy budowę domu w borowikach z Archonu (projekt podobny) w Aleksandrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda kowalczyk 03.10.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A kiedy zaczynacie i na jakim etapie jesteście? Bo my dopiero sprawy papierkowe tzn. plan zagospodarowania, projekt i jego adaptacja, aha i właśnie robimy niwelacje działki, bo była trochę nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzi 03.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A kiedy zaczynacie i na jakim etapie jesteście? Bo my dopiero sprawy papierkowe tzn. plan zagospodarowania, projekt i jego adaptacja, aha i właśnie robimy niwelacje działki, bo była trochę nierówna. Mniej więcej to samo. szukamy dobrego taniego architekta do zrobienia adaptacji, mapka do celów projektowych jest na ukończeniu (mam nadzieje). Jak wszystko dobrze pójdzie z tymi papierkami to chcemy zacząć na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 05.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam wszystkich budujących w okolicach Sieradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 03.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 BEŁCHATÓW pozdrawia co do budowy, ruszam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 04.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich budujących i planujących budowę z łódzkiego! Po dłuższym czasie (tak około 4-lata!) w końcu zabraliśmy się za papierologię. Dzisiaj złożyliśmy wniosek o wypis z planu zagospodarowania przestrzennego i wniosek o wykreślenie banku z księgi wieczystej działki (w końcu działka jest TYLKO nasza). I teraz mamy poczekać TYLKO około miesiąca. Czas zabrać się za wybór projektu... i jego zakup:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 04.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam,ja bede budował W Czerniewicach przy ,,Gierkówce"w połowie drogi z Tomaszowa do Rawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuOla 05.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Witam! To mój pierwszy post, ale czytam Was od dawna Jestem z Bełchatowa i szukam kogoś z okolicy, kto buduje afrodytę Pozdrawiam! Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez ZuOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 03.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A nasz projekcik to: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=361 czyli jak ładnie go nazwano "Dom dla Ciebie" Może inni pochwalą się swoimi pomysłami na dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts