Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Łódzka - Ciekawe, czy jest ktoś spoza Łodzi?

ryb_ka

Recommended Posts

Piotrków się zgłasza :wink:

Co prawda ja pracuję w Bełchatowie, mąż w Piotrkowie, wynajmujemy mieszkanko w Bełchatowie, ale od urodzenia jestem Piotrkowianką i wracam do mojego miasta :D

Działeczkę już mamy, z pięknym stawem, projekt właśnie zamówiliśmy, gdy dostaniemy to od razu biegniemy starać się o pozwolenie na budowę...czyli papierków ciąg dalszy...

Ale zaczynamy już żyć budową :D

Pozdrawiamy

Marta i Krzyś

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 10 months później...
A kiedy zaczynacie i na jakim etapie jesteście? Bo my dopiero sprawy papierkowe tzn. plan zagospodarowania, projekt i jego adaptacja, aha i właśnie robimy niwelacje działki, bo była trochę nierówna.

Mniej więcej to samo. szukamy dobrego taniego architekta do zrobienia adaptacji, mapka do celów projektowych jest na ukończeniu (mam nadzieje). Jak wszystko dobrze pójdzie z tymi papierkami to chcemy zacząć na wiosnę.

• 1 year później...
Witam wszystkich budujących i planujących budowę z łódzkiego! Po dłuższym czasie (tak około 4-lata!) w końcu zabraliśmy się za papierologię. Dzisiaj złożyliśmy wniosek o wypis z planu zagospodarowania przestrzennego i wniosek o wykreślenie banku z księgi wieczystej działki (w końcu działka jest TYLKO nasza). I teraz mamy poczekać TYLKO około miesiąca. Czas zabrać się za wybór projektu... i jego zakup:)

• 3 months później...