remik123 11.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Mam pytanie czy na ogrodzenie działki jest potrzebne pozwolenie czy moge sobie ogrodzić jak chcę mam plan mapki i sąsiada który pare lat temu się pobudował ale mówi że grodził bez pozwoleninia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 remik, ktory już raz piszesz post nie w tym dziale, w którym powinieneś? może byś w końcu coś poczytał, a nie tylko pisać, pisać,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 remik, ktory już raz piszesz post nie w tym dziale, w którym powinieneś? może byś w końcu coś poczytał, a nie tylko pisać, pisać,... chyba 7 bo więcej postów nie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Z tego co pamiętam to do wysokości 2,2 metra nie trzeba żadnych pozwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 13.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Od strony sąsiada nie potrzeba. Od strony drogi zgłoszenie do starostwa bodajrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts