retrofood 02.01.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Zrobię to jeśli odpowiesz na pytanie:1) Czy drożność neuronów jest cechą regresywną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Po mojemu to cecha wysoce recesywna Zwłaszcza wysoka drożność z gwarancją przepustowości i brakiem spięć na korkach To nie było do mnie, ale siem nie mogłam powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jak klasyka, to klasyka: Dżichma, młoda Hinduska, mieszkanka Benaresu Wianek z kwiatów lotosu wrzuciła do Gangesu Wianek pchany nadzieją złudną, sunął jak okręt prawdziwy Przez zatokę Bengalską, Cejlon i Malediwy Płynąc przez Morze Czerwone przewrócił się dwa razy Wreszcie Zatoką Sueską dotarł do Strefy Gazy Tam ktoś wianek wyłowił, wsadził w wielką skrzynie Tę skrzynię potem otworzył celnik w czeskim Cieszynie A że czescy celnicy to ludzie wykształceni Zrozumiał, że ten wianek to znak, że trzeba się żenić. Już trzeci rok chodzi celnik, puka w kolejne dźwierza Sprawdza czy są w domu panny i każdej wianek przymierza Drepcze po wiejskim deptaku i po miejskiej ulicy… Widziano go ostatnio przy bułgarskiej granicy. A Dżichma się starzeje. Czas płynie, a ona czeka No cóż, z czeskiego Cieszyna do Indii droga daleka. Panno, co marzysz o szcześciu, nad Wisłą lub nad Gangesem Przed ekspedycją wianka, dołącz tabliczkę z adresem. Artur Andrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts