Funiowy 19.08.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 CZY KTOŚ MA DOŚWIADCZENIA Z KOMINKAMI "DOVRE"CZY JAKOŚĆ JEST PORÓWNYWALNA DO "JOTULA" ,BO CENA JEDNAK KONKURENCYJNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.08.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Mam Dovre od roku, ale nie jestem go w stanie porównać z Jotulem. W każdym razie jestem zadowolony. Spaliłem w nim kilkanaście m brzozy (połowa była bardzo mokra) Ogrzewam nim stary dom o powierzchni parteru około 80 m. Było ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 jedni mówią, że to prawie Jotul, albo i lepszy tylko mniej reklamowany, inni, że firma zbankrutowała a wkłady nawet nie stały obok norweskich ... ??? najlepej sam sprawdź czy są dla Ciebie OK.My mamy upatrzonego właśnie Dovre, gdyż wybrany model ;wygląda solidnie, ma automatyczny szyber, nóżki w komplecie i można go natychmiast postawić i ropalić, posiada kurtynę powietrzną szyby, ma otwieranie szyby do góry i normalnie i najważniejsze ! szukaliśmy szyby ok. 100 cm x 60 cm - Dovre takowy wkład posiada.Innych firm wkłady ( celowo nie wymienię nazw) albo nam się nie podobały, albo cena była ho, ho ! CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 20.08.2003 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Wpisz http://www.dovre.pl ... i wejdziesz na stronę jotul. Coś wtym jest (?)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 20.08.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 wiesz co w tym jest? nieuczciwość firmy jotul, króra wykupiła domenę dovre.pl. zadzwoń do jotula i powiedz, że numer masz z internetu i zapytaj o wkłady dovre. pani odbierająca telefony ma już wytrenowaną spontaniczną odpowiedź, że ona nic nie wie i że informatyk właśnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 20.08.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 No proszę! Nareszcie ktoś wytłumaczył na czym polega "uczciwa konkurencja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Raczej nieuczciwa konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts