Gość katinka91 19.08.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 bardzo prosze o doradzenie jakie drzwi antywlamaniowe kupic do mieszkania?myslalam o gerdzie ale troche sobie tu poczytalam jak ja latwo otworzyc i....jestem w kropce,z gory dzieki za odpowiedz,pozdrawiam,k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Drzwi firmy Dierre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga 19.08.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Gerda robi teraz ladne drzwi..... nawet z witrazami. Cena porownywalna z Dierre ( czy jak to sie pisze) przy najdrozszym modelu. Co kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Długo szukaliśmy drzwi i zanim zdecydowaliśmy się na Dierre to rozważaliśmy kupno Gerdy. Gerda nie chciała nam zrobić drzwi 100x210 bo to wg nich takie drzwi nie są standartem. U Gerdy nie udało nam się dobrać drzwi do koloru okien a w przypadku Dierre pasują idealnie. Są one dużo droższe niż Greda ale wg mnie wykonanie ich (Dierre) jest zdecydowanie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 19.08.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Jak narazie Dierre ma najlepszą opinię /i cenę/ Ja planuję też Dierre. Oglądałam wiele propozycji i te robią najlepsze wrażenie. Dodatkowo znajomek od ocen szkód po włamaniach potwierdził że żadko "fachowcy" biorą się za Dierre /jeśli są "dobrzy" to kombinują kluicze i otwierają je bez iszkodzeń- to ważne bo przynajmniej nie będziesz wydawała kasy na drzwi po włamsku!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 19.08.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Maluszek Jakie okna dobrałaś do Dierre? Bo ja nietypowo- najpierw zaczęłam od drzwi i teraz szukam okien!Pozdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Jolantas - okna mam drewniane Gebauera - meranti (jasny mahoń - taki wpadający w pomarańcz). Jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość katinka91 20.08.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 tylko czy takie dzrwi dierre np. nie sa "za dobre" do mieszkania? wlasciwie to mialam postanowione ze kupie gerde ale tu wyczytalam ze "fachowcy" otworza ja w 2 minuty a znajmoy powiedzial mi, ze lepiej kupic zwykle drzwi stalowe z ryglami i do nich dobrac dobry zamek i na to samo wyjdzie tylko taniej, poza tym w bloku zamontowali drzwi firmy Juwent o koszmarnych kolorku i jak kupie jakiekolwiek inne beda sie wyrozniac-nie wiem czy to nie blad-to moze kusic zlodzieja, moze lepiej kupic identycznego juwenta i lepsze zamki?juz sama nie wiem:)pozdrawiam,k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość katinka91 20.08.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 a co sadzicie o drzwiach La porte? ma ktos jakies doswiadczenia?wydawaly sie dosc porzadne jak na swoja cene,ale nigdy wczesniej o nich nie slyszalam wiec nie wiem jak sie sprawuja,k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts