forscher 21.06.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ciekawy jestem czy nadal opłaca się kupić nieruchomość w Bułgarii? a czy opłaca sie wpłącić pieniadze na lokatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek91 06.09.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Mimo atrakcyjnych cen, jest to inwestycja podwyższonego ryzyka.Stanowczo odradzam tego typu kraje do inwestowania bez "ludzi w środku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł7890 17.09.2019 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 (edytowane) Ja jestem inwestorem wiele lat i napotkałem się na różne firmy czy to Bułgarii czy Hiszpanii, o Hiszpani nawet wolę nie wspominać. Nie chodzi o to, że są to złe kraje do inwestycji, ale naprawdę uważajcie na partnerów. Gdynie nie nie wiem czy udałoby mi się wyplątać z problemów i długów. Zainwestowałem w Chorwacji i nie żałuję. Edytowane 17 Września 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts