Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj elu?czy dobrze rozszyfrowalam twoje imie?ciesze sie ze odezwalas sie bo cicho tu u nas...ciekawa jestem na jakim etapie budowy jestes?my kupujemy projekt z niewielkimi w sumie zmianami.zastanawialismy sie tylko czy zamiast wiazarow zrobic strop betonowy ale w koncu zostaje tak jak w projekcie.dom jest parterowy i koniec choc niektorzy probowali przekonac nas ze moze zrobic z mozliwoscia adaptacji poddasza.a wy duzo zmian naniesliscie?napisz cos wiecej jesli mozesz bede wdzieczna stasznie jestem ciekawa jak''idzie''budowanie naszej ''z 17''.pozdr.edyta.

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stan surowy zamknięty.Duża łazienka przeniesiona na miejsce małego pokoju, z garażu zrobiony b. duży pokój dodatkowy korytarz do dużego pokoju i pralnio- kotlowni (powiększone pom. techniczne), z pom gosp. został mi kącik 1,5x1,5 na być może szczotki i mopy.Nie zrobiłam drzwi z kuchni do spiżarki.Chciałam jeszcze powiedzieć , że pomocną dłoń podaje mi Doroniap wyprzedzila mnie z budową , choć ja wcześniej zaczełam he he . Ale to ma swoje plusy ,bo wiele rzeczy się mogę od niej dowiedzieć , milutka dziewczynka.Jak by co , to pytaj o więcej na priva , pa.

• 1 month później...
  • 1 month później...
Witaj.Chyba tylko my tu zagladamy...Nasze''rozpoczecie budowy''zalezy oczywiscie od ekipy.Wkrotce maja nam dac odp.kiedy ewentualnie mogliby zaczac...Nie wczesniej niz poznym latem.A co u was???Napisz koniecznie a moze jakies fotki?pozdr.

• 3 months później...
No my za tydzien sie przeprowadzamy :) Elewacje dzisiaj skonczyli :) Jestem zadowolona bardzo :) Dziwnie sie czuje, ze tak szybko sie udalo :)

Kazdy kto wchodzi do naszego Z17 "wybausza" oczy i jest pod wrazenie wielkiego salonu :))) Jest super. Polecam :)

Doronia , naprawdę trudno w to wszystko uwierzyć , to twoje wykończenie domu poszło piorunującym tempem .Jestem pod ogromnym wrażeniem , normalnie brak mi słów .Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na fotki .