Edybar 06.12.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witaj elu?czy dobrze rozszyfrowalam twoje imie?ciesze sie ze odezwalas sie bo cicho tu u nas...ciekawa jestem na jakim etapie budowy jestes?my kupujemy projekt z niewielkimi w sumie zmianami.zastanawialismy sie tylko czy zamiast wiazarow zrobic strop betonowy ale w koncu zostaje tak jak w projekcie.dom jest parterowy i koniec choc niektorzy probowali przekonac nas ze moze zrobic z mozliwoscia adaptacji poddasza.a wy duzo zmian naniesliscie?napisz cos wiecej jesli mozesz bede wdzieczna stasznie jestem ciekawa jak''idzie''budowanie naszej ''z 17''.pozdr.edyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 06.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Stan surowy zamknięty.Duża łazienka przeniesiona na miejsce małego pokoju, z garażu zrobiony b. duży pokój dodatkowy korytarz do dużego pokoju i pralnio- kotlowni (powiększone pom. techniczne), z pom gosp. został mi kącik 1,5x1,5 na być może szczotki i mopy.Nie zrobiłam drzwi z kuchni do spiżarki.Chciałam jeszcze powiedzieć , że pomocną dłoń podaje mi Doroniap wyprzedzila mnie z budową , choć ja wcześniej zaczełam he he . Ale to ma swoje plusy ,bo wiele rzeczy się mogę od niej dowiedzieć , milutka dziewczynka.Jak by co , to pytaj o więcej na priva , pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baxik 10.12.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam, zastanawiamy się z żoną nad tym projektem.Jak idzie budowa? Dużo już pochłonęła?Jakieś zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raufik 18.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jest szansa na jakieś zdjęcia wnętrz?? Tzn jak wyglądają te pomieszczenia z lukarnami. Czy ścianki działowe są zrealizowane zgodnie z projektem, czy może warto coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybar 21.02.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 co tu tak cicho???nikt nie buduje z 17????mAmy projekt jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 23.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 to kiedy początek " akcja BUDOWA Z 17 ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybar 24.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj.Chyba tylko my tu zagladamy...Nasze''rozpoczecie budowy''zalezy oczywiscie od ekipy.Wkrotce maja nam dac odp.kiedy ewentualnie mogliby zaczac...Nie wczesniej niz poznym latem.A co u was???Napisz koniecznie a moze jakies fotki?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doronia_p 22.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No my za tydzien sie przeprowadzamy Elewacje dzisiaj skonczyli Jestem zadowolona bardzo Dziwnie sie czuje, ze tak szybko sie udalo Kazdy kto wchodzi do naszego Z17 "wybausza" oczy i jest pod wrazenie wielkiego salonu )) Jest super. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elamysza 22.06.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No my za tydzien sie przeprowadzamy Elewacje dzisiaj skonczyli Jestem zadowolona bardzo Dziwnie sie czuje, ze tak szybko sie udalo Kazdy kto wchodzi do naszego Z17 "wybausza" oczy i jest pod wrazenie wielkiego salonu )) Jest super. Polecam Doronia , naprawdę trudno w to wszystko uwierzyć , to twoje wykończenie domu poszło piorunującym tempem .Jestem pod ogromnym wrażeniem , normalnie brak mi słów .Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts