anonimowa_uzytkowniczka 13.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 czy ktos budowal dom z blachy? (nic nie znalazlam w wyszukiwarce) czy mozecie napisac cos o minusach takiego domu? ewnt. o plusach - poza szybkim i tanim wykonaniem? bede bardzo wdzieczna AU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Budowałem dom z blachy, z gotowych elementów. Mieszkają w nim narzędzia i materiały. Jeśli sie nie skarżą to widocznie nie ma minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowa_uzytkowniczka 13.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Budowałem dom z blachy, z gotowych elementów. Mieszkają w nim narzędzia i materiały. Jeśli sie nie skarżą to widocznie nie ma minusów. no dobra, przyznaje, zabawne ale powaznie sie pytam 1 znajomy ma taki dom, ale tylko w nim pomieszkiwal natomiast znajomy wykonawca mowil nam, ze pod miastem powstalo juz kilka takich domow (dla ludzi ) wiec gdyby ktos na forum wiedzial cos wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 jest to dom w szkielecie stalowym analogia do drewnianego "kanadyjczyka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 http://www.widelec.org/stalowy_dom,id,1538.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowa_uzytkowniczka 13.01.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 http://www.widelec.org/stalowy_dom,id,1538.html nie stalowy, blaszany - i nie ufo, tylko dom ani z wierzchu ani w srodku nie musi byc widac tej blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 pracowałem kiedyś u producenta płyty warstwowej.To są dwie blachy a w środku styropian.Material nie jest dopuszczony na budynki mieszkalne.starostwo nie da zgody na zasiedlenie domu z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 troche halasuje , slychac prace blachy , nie wiem , czy to normalne ,czy moze tylko blad w wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 retrofood zapewne chodzi Ci o sławne PW 8ale chyba nie autorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 14.01.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 http://www.widelec.org/stalowy_dom,id,1538.html ...niezłe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 czy ktos budowal dom z blachy? (nic nie znalazlam w wyszukiwarce) czy mozecie napisac cos o minusach takiego domu? ewnt. o plusach - poza szybkim i tanim wykonaniem? bede bardzo wdzieczna AU daj spokój - więcej niż pół życia spędzam w takim gó..nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowa_uzytkowniczka 15.01.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 w takim razie, jesli pozwolisz, odezwe sie do Ciebie na gg, zebys mnie skutecznie(j) zniechecil, ok? chyba, ze wolisz tu napisac cos wiecej - bardzo Cie o to prosze to jest tak, ze sama mam duze watpliwosci (i to tylko opcja do rozwazenia dla mnie), ale jak widac chocby z tego watku, nie poparte solidnymi podstawami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 to jest tak, ze sama mam duze watpliwosci (i to tylko opcja do rozwazenia dla mnie), ale jak widac chocby z tego watku, nie poparte solidnymi podstawami... wątpliwości jest tak dużo, a część tak oczywistych, że pisać się nie chce. Róbta co chceta i nie zawracajta ludziom glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 w takim razie, jesli pozwolisz, odezwe sie do Ciebie na gg, zebys mnie skutecznie(j) zniechecil, ok? chyba, ze wolisz tu napisac cos wiecej ... czemu na gg - nie mam tajemnic - chętnie się podzielę doświadczeniami, chwilowo brak mi czasu, a tu jeszcze kolęda dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.01.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 O coś takiego chodziło?http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,62805,1337625.html Jak dobrze poszukam miałam jeszcze dom z włókna szklanego i blachy miedzianej, ale nie obiecuję , że znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 autorka sama nie wie o co jej chodzi, widać wielkie przemyślenia n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 15.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ten dom obity blachą jest ohydny. I chyba jak pada to bębni niemiłosiernie. Chyba że ocieplenie wszystko wytłumia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ten dom obity blachą jest ohydny. I chyba jak pada to bębni niemiłosiernie. Chyba że ocieplenie wszystko wytłumia.... ale wojna idzie, jakieś zabezpieczenie przeciwodłamkowe się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 15.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ale wojna idzie, jakieś zabezpieczenie przeciwodłamkowe się przyda... Zanim wojna się zacznie to przyjdą nocą ciemną, nocą głuchą (albo w biały dzień na bezczelnego) złomiarze i nie będzie domku Oni są gorsi od wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowa_uzytkowniczka 16.01.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 wątpliwości jest tak dużo, a część tak oczywistych, że pisać się nie chce. Róbta co chceta i nie zawracajta ludziom glowy. ze tez chce sie za to pisac takie odpowiedzi - cos wnosza? Barbossa, Tobie tez dziekuje za uwage bardzo to pomocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts