Wieszak 13.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam, Od dwóch tygodni poszukuję informacji i doświadczeń związanych z projektem domu "Rozeta 2". Projekt jest tym co mnie interesuję ale chciałbym w nim trochę namieszać i nie wiem na ile ma to sens i jest to możliwe od strony technicznej. Chcę porozmawiać z kimś kto ma już jakieś doświadczenia z tym projektem. Z góry dziękuję za pomocPozdrawiamWieszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi13 15.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 zajrzyj do postu o rozeciehttp://forum.muratordom.pl/projekt-rozeta-z-domeny,t72723-240.htm my budujemy rozete 2 zakończylismy stan surowy.pozdr Edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieszak 16.01.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Edi, Dzięki za szybką ścieżke do kopalni wiedzy Zabieram sie do lektury ... oj chyba troszku godzin ucieknie ale to nie strata czasu ! Wasze fotki robią imponujące wrażenie. Muszę je na spokojnie przeanalizować. Przyjemności Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neron_2 22.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam Mam już stan surowy zamknięty dokonałem pewnych zmian w projekciewłaściwie było ich dużo.Zagospodarowałem pomieszczenia nad garażemdorobiłem za garażem pomieszczenie gospodarcze.Zmieniłem bieg schodówna dole nie ma pokoju zamiast tego jest jadalnia. Neron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts