tomek1950 15.01.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Też bardzo się cieszę. Że suka odnalazła swój dom, że własciciel odnalazł swojego psa i z tego, że jestescie tacy wspaniali. Buziaki dla wszystkichTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Tomku, bardzo się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 17.01.2008 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Obejrzałem wszystkie zdjęcia na CAO.pl Nie ma jej. Fajnie że wszystko dobrze się zakończyło, Tomku wykonałeś kawał dobrej roboty , zwłaszcza przeglądając całą bazę CAO.pl, a pręgowane Azjaty są http://www.ysolom.fora.pl/galeria,13/fingal-vel-labek-i-bagira-vel-zmora,252.html są nawet na tym forum Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 16.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Super z was ludziska, Kocham dobre zakończenia, a tak ich niewiele wśród znajd. . W mojej miejscowości ktoś wyrzucił zwyczajnie w krzaki dwie młode sunie ok. 3 mies. Nikt nie chce bo suka to problem, a ja mam już trzy psy, co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts