kabietka 26.10.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 też się nad tym zastanawiam - tylko mam pytanko: z tego się korzysta przodem czy tyłem? Obie wersje dosyć karkołomne mi się wydają Sama opracujesz technikę siadania i użytkowania bidetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 26.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 no się śmiej a ja serio pytam. Widzisz przecież, że nieśmiało pytam a się nabijasz Odpowiem pomkrętnie - fajniej mieć kran przed oczami Dzięki, można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Jolka -przodźkiem, przodźkiem się siada Mam bidet w dużej łazience, używam i nie żałuję. Szkoda, że nie zmieścił się w małej. ps. A i psu woda z bidetu jakoś lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluebell 27.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a jeli bidet się nie zmieci, albo cena sie nie zmieci w budżecie - wystarczy bateria bidetta. niektórzy twierdzš, że jest wiele wygodniejsza od bidetu. to takie 2 w jednym http://www.merkury24.pl/pi/38/426.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asyenna 27.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Od niedawna jestem użytkownikiem bidetu i jestem bardzo zadowolona że mnie teściowa namówiła. Jak najbardziej każdemu polecam bidet. Pewnie, że można żyć bez bidetu, ale że tak powiem co to za życie. Wydawało mi się że moja łazienka jest zbyt mała na bidet, ale jak się okazało miejsca jest i na wannę narożną i na wc, bidet i umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no się śmiej a ja serio pytam. Widzisz przecież, że nieśmiało pytam a się nabijasz Odpowiem pomkrętnie - fajniej mieć kran przed oczami Dzięki, można na Ciebie liczyć wszystko zależy czy myjesz przodki czy tyłki głos za bidetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie mam i nie widze takiej potrzeby. Mam sasiadów którzy maja i twierdzą że niepotrzebnie. No ale może dlatego że ja nie jestem Czyscioch A jak myjesz pupę po kupie??? wcale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a jeli bidet się nie zmieci, albo cena sie nie zmieci w budżecie - wystarczy bateria bidetta. niektórzy twierdzš, że jest wiele wygodniejsza od bidetu. to takie 2 w jednym http://www.merkury24.pl/pi/38/426.jpg mam we wszystkich łazienkach i doskonale się sprawdza nie tylko przy higienie codziennej ale również przy myciu samego wc...ostry gorący strumień wody wypłucze wszystko spod rantu wc polecam bidette - nie jest tak rzucająca sie w oczy ,nie zajmuje miejsca i spełnia doskonale swoją rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a jeli bidet się nie zmieci, albo cena sie nie zmieci w budżecie - wystarczy bateria bidetta. niektórzy twierdzš, że jest wiele wygodniejsza od bidetu. to takie 2 w jednym http://www.merkury24.pl/pi/38/426.jpg mam we wszystkich łazienkach i doskonale się sprawdza nie tylko przy higienie codziennej ale również przy myciu samego wc...ostry gorący strumień wody wypłucze wszystko spod rantu wc polecam bidette - nie jest tak rzucająca sie w oczy ,nie zajmuje miejsca i spełnia doskonale swoją rolę Ty to masz ciśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.10.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Nie mam i nie widze takiej potrzeby. Mam sasiadów którzy maja i twierdzą że niepotrzebnie. No ale może dlatego że ja nie jestem Czyscioch A jak myjesz pupę po kupie??? wcale??? dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ty to masz ciśnienie... to bidetta ma ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ty to masz ciśnienie... to bidetta ma ciśnienie jak ma - to biorę :) w ciemno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ty to masz ciśnienie... to bidetta ma ciśnienie jak ma - to biorę :) w ciemno :) bierz ...nawet z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Naprawdę potrzebny. W łazience na górze nie mam i już kombinuję, coby tu zrobić. Może rzeczywiście taką bidetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czyscioch 28.10.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 dziekuje za tak duzo odpowiedzi Jedno mnie zastanawia czy ci co pisza ze trzeba kapia sie przynajmniej dwa razy dziennie czy tez sa wiekszymi czysciochami odemnie. Ktos sie zapytal co robie po kupie - wycieram sie dokladnie - no i ze nie robie tego co chwila - wiekszosc ludzi robi to albo rano (przed prysznicem) albo w pracy takze i bidetu nie ma w zasiegu, albo wieczorem zaraz przed spaniem (po obiedzie) wiec do prysznica/kapieli to juz tylko tuz tuz. Tesciowa mnie namawia - ale wiem ze z codzienna kapiela tam nie za bardzo. Przypomina to mi trend na zmywarki dwuszufladowe - bo oszczedniejsze - ale za to duzo drozsze - ci co kupili nie policzyli ze zeby im sie pieniadze zwrocily trzeba jakis 10 lat. Ot moda i tyle. chociaz prawde powiedziawszy ten pomysl z bidetka czy jak mu tam jest ciekawy. Czysciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 28.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 My już na etapie projektu chcieliśmy mieć bidet i teraz z niego korzystamy. Naprawdę faaaajna sprawa. Nie tylko dziecku można umyć pupę (moje prubuje napić się z tego - ma 1,5 roku), nie tylko można umyć pupę po rozwolnieniu ale przede wszystkim ..... kobiety..... czy nie będzie wygodniej i przyjemniej przy comiesięcznych problemach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Zdecydowanie popieram Ew-kę i bluebell! Bidetta jest superowa. Kiedyś - daawno, daaawno teeemuu - jak rozpoczynaliśmy budowę znalazłam na forum wątek pt. Bidet jest do d...y! Bidetta to jest to! - jakoś tak to było. Bardzo mi się to urządzenie spodobało i dotąd jeździłam i szukałam aż znalazłam. Jest zamontowany w górnej łaziecne, która niby jest duża - 14m kw w podłodze, ale skosy nie poprawiają jej funkcjonalności. http://celtic.com.pl/bsocha/lazienkagora2.jpg Na tym zdjęciu jeszcze jej nie ma - prysznicyk wisi sobie grzecznie w kąciku przy umywalce i czeka na używanie. A ponieważ jest nas w domu 5 kobitek (czyli ja i moje małolaty żeńskie) napewno nie będzie tam w przyszłości wisiał bezczynnie. Reasumując: bidetta to jest TO! Naprawdę PS. I ciśnienie ma odpowiednie . I funkcjonalna jest okrutnie. PS2. Ponieważ psia na górę wchodzi sporadycznie nie ma mi za złe, że nie może się napić wody z bidetu - wystarcza jej micha z wodą w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 29.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jejku, moze wyjde na niedouka, bidet widzialam ale jak wyglada bidetta w calosci i co ja rozni od bidetu, czy to tylko dodatkowy prysznic przy umywalce? Nigdy nie korzystalam z tego ( bidetu )ale wydaje sie przydatne, szczegolnie dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 29.10.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 bluebell wielkie dzięki za tę/tą bidette. Właśnie jestem na etapie projektowania łazienki i nie zabardzo chciałam montować bidet ze względu na miejsce które zabiera a tu taka gradka. I można umyć WC, jak do tej pory robiłam to kubkiem z wodą.DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 30.10.2006 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 to i ja sie dolacze do tej czystej dyskusji http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/300x350/ccc18242.jpg i z pilotem http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/300x350/ccc18223.jpg tylko co zrobic jak pilot sie zawieruszy i link dla zainteresowanych http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/c3toiletseats.jsp tyle ze nie da sie tego zamontowac na tym kibelku http://www.us.kohler.com/common/images/category-branding-13.jpg i na tym tez nie http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/300x350/ccc18716.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts