jea 30.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 to i ja sie dolacze do tej czystej dyskusji http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/300x350/ccc18242.jpg i z pilotem http://www.us.kohler.com/onlinecatalog/300x350/ccc18223.jpg tylko co zrobic jak pilot sie zawieruszy pozostaje sterowanie ręczno-palcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nathalie 08.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a ja do kolekcji dorzucę luksusowy kibelek i bidet w jednym - nowoć geberita http://instalacjebudowlane.pl/obrazki/160806geberit1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nathalie 08.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 (edytowane) jejku, moze wyjde na niedouka, bidet widzialam ale jak wyglada bidetta w calosci i co ja rozni od bidetu, czy to tylko dodatkowy prysznic przy umywalce? Nigdy nie korzystalam z tego ( bidetu )ale wydaje sie przydatne, szczegolnie dla kobiet. Aniu, bidetta to taki malutki prysznic, który montuje się w pobliżu wc. najbardziej popularny jest z opolskiej firmy Oras. Oszczędza się na * powierzchni w łazience * bidecie a zamiast baterii bidetowej, kupuje się bidettę i korzysta się z niej na tradycyjnym kibelku Mozna niš np. umyć włosy nad umywalkš , nalać wodę do wiaderka itd. http://www.muratordom.pl/7697_6185.htm kosztuje mniej, niż niektóre baterie do bidetu: http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=13&prod=Oras Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 13.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 W łazience dla dzieci mieliśmy robić bidet. Ostatecznie zrezygnowaliśmy (głownie ze względu na koszty). Pani architekt radzi aby jednak go zrobić.Pytanie do tych z Was, którzy maja bidet - czy warto montować? Czy patrząc z perspektywy czasu jeżeli urządzalibyście się jeszcze raz to też byście zamonotwali czy raczej byście sobie odpuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 13.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 powiem ci tak. Mieszkam już w swoim domu 3 rok. Mam bidet i uważam że jest to sprzęt wręcz nieodzowny dla każdego. Nie wyobrażam sobie jak można bez tego funkcjonować. Nie zastanawiaj się i montuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Oj, warto. Nawet koniecznie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.01.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A jak Cię koszty blokują, to przynajmniej zrób podejście - zainstalujesz, jak się trochę odkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 13.01.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Zdecydowane za - bidetem. To niesłychana wygoda. Ja juz nie wyobrażam sobie akrobacji nad wanną i jak nie mam dostępu do tego urządzenia jestem nieszczęśliwa. Dla kobiet, zwłaszcza w trudnych dniach to super sprawa, a i panowie chętnie korzystają. Warto zrobić chociaz podejście, żeby później nie rujnować łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 14.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pomimo, że go nie posiadam, jestem za tym, aby był. Żonka właśnie chce zrujnować dopiero co zrobioną łazienkę, aby dołożyć bidet. Koszty niewspółmiernie się zwiększą, niżli bym to zrobił na etapie wykańczania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mam podejście pod bidet, ale na razie go nie montuję. Za to mam zamiar zrobić "brazylijski wynalazek" - widziałam takie rozwiązanie w ciasnej łazience hotelu w brazylii, gdzie bez hm umycia się nie da rady funkcjonować. Otóż obok kibelka był kran z prysznicem. I człowiek sobie siadał i się mył. Bardzo wygodne i zajmuje mało miejsca I tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 14.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Też chiałam mieć, bardzo, ale nasza łazienka ma niecałe 7 m2. W tym kabina, wanna, wc, umywalka. Z bidetem byłoby bardzo ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bidet mają w swojej łazience dzieci i my w swojej...Naprawdę warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 14.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dla kobiet, zwłaszcza w trudnych dniach to super sprawa, a i panowie chętnie korzystają. Oczywiście! Doskonale myje się w nim nogi! he, he, he. A na poważnie, faktycznie jest to doskonały sprzęt. Nie na darmo wymyślili go nasi dziadkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 14.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Był bidet w moim rodzinnym domu, to i teraz będzie - świetna sprawa! Dla wszystkich. Maluchy mogą z niego korzystać, jak z umywalki nie włażąc na stołki, nogi tez można umyć, no i dbałość o damską higienę niezwykle ułatwiona. Na razie łazienki na górze, jak i całego poddasza nie wykańczam, więc zrobiłam podejście do bidetu na dole. Nie wiem, czy go nie zlikwiduję, jak zrobię górę, ale już ciesze się na przeprowadzkę z powodu tego bidetu między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 14.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 przydatna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 14.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Warto zainstalować. Po 2 latach mieszkania uważam, że w naszym nowym domu najbardziej zadowolona jestem z bidetu i ze zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 14.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 polecam - mieszkam 1,5 roku i nie odpuściłbym bidetu, bardzo przydatny dla pań, panów, do mycia nóg, kurczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.01.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Też chiałam mieć, bardzo, ale nasza łazienka ma niecałe 7 m2. W tym kabina, wanna, wc, umywalka. Z bidetem byłoby bardzo ciasno. Moja też ma 7 m2 - mam to wszystko co ty (tzn wanny nie ale miejsce czeka...) i nie jest ciasno Nie wyobrażam sobie życia bez bidetu. Dzieci też - a może przede wszystkim one. Syn (5) nie wyobraża sobie "dużej rzeczy" na kibelku bez korzystania z bidetu "po sprawie" (ale ściemniam, ale wszyscy wiedzą o co chodzi ) Córka też korzysta codziennie, a ja - wiadomo, kobietom bitet jest niezbędny. Jakie koszty, kupisz tansze kafelki, bidet to coś co trzeba mieć, nawet kosztem większej wanny czy w ogóle wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Moja łazienka ma wszystkiego 2,5m2 i jest jedyna w mieszkanku, a nie wyobrażałam sobie życia bez bidetu Na szczęście znalazłam "2w1" i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 powiem ci tak. Mieszkam już w swoim domu 3 rok. Mam bidet i uważam że jest to sprzęt wręcz nieodzowny dla każdego. Nie wyobrażam sobie jak można bez tego funkcjonować. pewnie tak, jak 99% naszego społeczeństwa..... albo jak jeszcze 3 lata temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts