d5620s 23.02.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 dla mnie pisuar jest jedna z bardziej estetycznych rzeczy w lazience naszej:) sliczny, zgrabny, z zamykana klapą-cudo:)bidet oczywiscie tez may Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 A jak się nazywa dawna "babcia klozetowa" w męskim wucecie? PISUARDESSA !!! A jak się nazywa dziadek w męskiej toalecie? -"KAŁBOJ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.02.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dla kobiet, zwłaszcza w trudnych dniach to super sprawa, a i panowie chętnie korzystają. Oczywiście! Doskonale myje się w nim nogi! he, he, he. A na poważnie, faktycznie jest to doskonały sprzęt. Nie na darmo wymyślili go nasi dziadkowie. u moich rodziców też myje się w nim nogi hahaha do mycia "innych" części ciała używamy raczej prysznica i wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo planuję 3 łazienki i w każdej bidet. I wc. I zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 24.02.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Jeszcze nie mieszkamy ale bidet od początku był planowany, na razie mamy sam stelaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 a ja na dowod tego ze mnie przekonaliscie wklejam zdj. z wizualizacji mojej lazienkihttp://img127.imageshack.us/img127/2899/53454568ev1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo planuję 3 łazienki i w każdej bidet. I wc. I zlew Bidet tak a pisuar nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 26.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 anjamen, cudna ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 26.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A ja mam pytanko od drugiej strony do użytkowników bidetu: czy ktoś z was (mających bidet) ma piec dwufunkcyjny? Mamy teraz dylemat jaki zakupić piec, przy dwufunkcyjnym zanim ciepła woda doleci troszkę to trwa i mając bidet nie wyobrażam sobie że "chlupię sie" w zimnej wodzie.Pytam bo tak troszkę skłaniamy sie ku dwufunkcyjnemu a ja nie ukrywam chciałabym mieć bidet...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 26.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A ja mam pytanko od drugiej strony do użytkowników bidetu: czy ktoś z was (mających bidet) ma piec dwufunkcyjny? Mamy teraz dylemat jaki zakupić piec, przy dwufunkcyjnym zanim ciepła woda doleci troszkę to trwa i mając bidet nie wyobrażam sobie że "chlupię sie" w zimnej wodzie. Pytam bo tak troszkę skłaniamy sie ku dwufunkcyjnemu a ja nie ukrywam chciałabym mieć bidet...... Ooo właśnie, ciekawe pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A ja mam pytanko od drugiej strony do użytkowników bidetu: czy ktoś z was (mających bidet) ma piec dwufunkcyjny? Mamy teraz dylemat jaki zakupić piec, przy dwufunkcyjnym zanim ciepła woda doleci troszkę to trwa i mając bidet nie wyobrażam sobie że "chlupię sie" w zimnej wodzie. Pytam bo tak troszkę skłaniamy sie ku dwufunkcyjnemu a ja nie ukrywam chciałabym mieć bidet...... Ooo właśnie, ciekawe pytanie... Nie znam się na piecach dwufunkcyjnych, ale tak na zdrowy chłopski rozum, to do wanny chyba ta woda leci równie długo Poza tym można ją odkręcić już siadając na kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 26.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A ja mam pytanko od drugiej strony do użytkowników bidetu: czy ktoś z was (mających bidet) ma piec dwufunkcyjny? Mamy teraz dylemat jaki zakupić piec, przy dwufunkcyjnym zanim ciepła woda doleci troszkę to trwa i mając bidet nie wyobrażam sobie że "chlupię sie" w zimnej wodzie. Pytam bo tak troszkę skłaniamy sie ku dwufunkcyjnemu a ja nie ukrywam chciałabym mieć bidet...... Ooo właśnie, ciekawe pytanie... Nie znam się na piecach dwufunkcyjnych, ale tak na zdrowy chłopski rozum, to do wanny chyba ta woda leci równie długo Poza tym można ją odkręcić już siadając na kibelku jeśli chodzi o wannę to nie ma problemu bo i tak musimy do niej wlać zimnej wody, a w bidecie w takim układzie byłyby straty wody (wiem z doswiadczenie bo obecnie uzytkuje piec dwufunkcyjny i podczas prysznica musze "spuścić" troche wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to tak, jak pod prysznicem - masz straty wody Tego nie unikniesz. Ja mam ogrzewacz przepływowy, więc ciepła woda też jest z opóźnieniem, a bidet "zintegrowany" z kibelkiem, więc nawet nie ma gdzie się "przesiąść" na czas, kiedy leci zimna woda Więc leci ta zimna po... Ale i tak jest sto razy wygodniej niż robić jakieś wygibasy nad wanną (bo w kabinie to już w ogóle nie widzę mycia 4 liter). A nad wanną też musiałabym spuścić tę zimną wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 27.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rzeczywiście z ta zimna woda to troszke bylby problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rzeczywiście z ta zimna woda to troszke bylby problem Taki sam jak pod prysznicem, w umywalce i zlewie Poza tym ta zimna woda jest z instalacji w domu - ona nie ma temperatury bliskiej zera, jak np. wodociągowa przy -20 po tym jak już zleci cała z instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 27.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 uwielbiam swój bidet szkoda że nie mam miejsca na niego w każdej łazience do reszty poszła bidetta orasa tez bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 27.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ale bidet uzywa sie chyba krocej niz umywalka...i w mniej komfortowej pozycji i dlatego trzeba troszke czekac zani zimna woda przeplynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 01.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 bidet jest w c.... można nogi umyć a tak poważanie nie wyobrażam sobie łazienki bez bidetu nawet jak ktoś ma małe dziecko to na upartego może je w nim umyć hehe. Jest wiele zastosowań bidetu i jest super. Miałem w mieszkaniu, kupiłem już do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 02.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mam bidet w mieszkaniu już grubo ponad 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego i powrotu do miedniczki i takich tam. Ja akurat kąpię się zwykle 2 razy dziennie, a latem to i trzy, bo po powrocie do domu dodatkowo, ale uważam, że to nie ma nic wspólnego z bidetem. Akurat mycie, które ułatwia bidet potrzebne jest (mi przynajmniej) nie tylko rano i wieczorem dla powiedzmy higieny standardowej, ale tez DORAŹNIE, czyli w każdej chwili. Przede wszystkim po k... jak to już ktoś tu na szczęście zauważył. No comiesięczne kobiece sprawy też są o wiele mniej przykre, od kiedy z miedniczki mogłam zrezygnować na rzecz bidetu. Jakoś nie wyobrażam sobie czekania z tym do "najbliższego" prysznica. Fakt, że w związku z tym staram się potrzeby załatwiać w domu, co oczywiście nie zawsze jest możliwe. W nowym domu mam dwa bidety, w naszej łazience przy sypialni i w łazience dziecięcej, bo zamierzam syna też przyzwyczaić do takiej higieny. Dla dobra jego i jego przyszłej żony Głoś ZDECYDOWANIE ZA BIDETEM, a nawet bidetami. A że niektórzy mają i nie używają? Z umywalkami w WC jest tak samo niestety Myślę, że z wannami i prysznicami też Wystarczy latem powąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 10.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 najcudowniejszymi urządzeniami są; zmywarka i bidet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts