mkzibi 14.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam! Właśnie zamierzam zastosować instalację z tego systemu. Proszę o podpowiedź czy i za ile może ktoś zrobić mi projekt instalacji i dobrać potrzebny sprzęt do instalacji (wod-kan+co). Chcę złożyć to samemu po ewentualnym krótkim instruktarzu. Poza tym czy do projektu potrzba jest już decyzja o wyborze pieca i sposobu ogrzewania wody itp. czy można to później określić już po ułożeniu rur. Ogólnie mam zamiar: Na parterze (salon, kuchnia przedpokój) zastosować grzejniki lub podłogówkę + kominek z DGTNa piętrze i w piwnicy grzejniki + powietrze z kominka z salonu. Dodatkowo chciałbym w przyszłości zastosować solary na dachu i dlatego nie wiem czy nie trzeba jakoś już przygotować instalacji do tego. Za wszelkie podpowiedzi będe wdzięczny. Poszukuję ewentualnie wykonawcó. Jestem z GDAŃSKA. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/94238-instalacja-w-systemie-hepworth-projekt-wykonanie-gda%C5%84sk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts