naLeśnik 31.03.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 [....Ludzie, skąd wy bierzecie tych fachowców!!! ...hmm takie ceny są u nas. Pytałem trzech projektantów, najtańszy mi powiedział 3,5 tys, ale gość strasznie marudny a ja takich nie lubię a dwaj pozostali ponad 4 tys !! Co prawda dalej od Opola znalazłbym i za 2 - 3 tys., ale znów koszty dojazdów, bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić że tylko raz pojadę do projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap111 31.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 CZY KTOS ZNA CENY TROJMIEJSKIE?BUDUJEMY SIE WGDYNI I CZEKAMY WLASNIE NA WYCENE U PROJEKTANTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 07.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 4,5tys. za adaptację i parę wycieczek po urzędach??? mój projekt indywidualny z adaptacją kosztował 5tys... w nie najtańszym mieście jakim jest stolyca... ludzie nie nakręcajcie cen w budowlance godząc się na takie honoraria;) chociaż oczywiście wszystko zależy od tego jak cenisz swój czas - ale jak było powiedziane wyżej: to wszystko da się ogarnąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts