borystak 15.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mam do sprzedania domek na budowę o wym. 4x5, który u mnie pomieścił 6-u budowlańców. Wykonany jest z płyty MDF z oknem z zadaszonymi drzwiami i doprowadzonym prądem do wewnątrz. Łatwy do demontażu i do przewiezienia np. przyczepką ( do mnie na budowę był tak dowożony). Chcę go sprzedać za jedyne 700 zł- tyle ile ja za niego zapłaciłam, bo jest mi już nie potrzebny i szkoda żeby niszczał. Sprawdził się w 100%. Robotnicy mieszkali w nim do późnej jesieni. Odbiór własny - południowa część Warszawy- okolice Piaseczna, Janek. Tel. kontaktowy 0606-888-678. ( Niestety nie posiadam aparatu cyfrowego, więc nie mam zdjęć- za co serdecznie wszystkich przepraszam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 15.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy tym domku da się mieszkać przy temperaturach bliskich zera?Myślę tu o wczesnej wiośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borystak 15.01.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Domek nie jest ocieplany, ale moi murarze mieszkali do późnej jesieni i dogrzewali się piecykiem. Poza tym podobno w marcu ma być jak w maju- więc myślę że nie ma się czego obawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 15.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Prosze o dokładną lokalizację, akurat pracuję w Jankach więc w drodze powrotnej do domu mógłbym go obejrzeć - wystarczy mi że przez płot Oczywiścei na priv lub e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 15.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy ja mogę równeż prosić o lokalizację na [email protected] Jestem z Piaseczna! Bardzo chętnie bym zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borystak 16.01.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich zainteresowanych. Informację na temat lokalizacji przesłałam na podane adresy. onieważ jest dość spore zainteresowanie informuję uczciwie że kto pierwszy ten lepszy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 16.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 podoba mi się - to lubię! tak zwany drapieżny kapitalizm... pozdrawiam wszystkich biorących udział w wyścigu, he, he, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalka 30.01.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 aktualne ?Jeśli tak, proszę o lokalizację [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts