Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję wykonawcy szamba szczelnego -okolice Warszawy.

Recommended Posts

trochę daleko od Ciebie, ale niech tam:

firma WI-POL, WIL-POL, WIPOL, WILPOL...w każdym razie któraś z tych nazw jest ok. Mieszczą się ni to w W-wie, ni to w Raszynie k/Janek. Kupiłem od nich szambo 10m3, z płytą najazdową, studzienką 0,5m, transportem, wykopem i zamontowaniem za około 4000PLN (koniec kwietnia br.). Ktoś na forum stwierdził, że przepłaciłem, ale ja wiem swoje. Jestem zadowolony.

Uwinęli się w 2 dni od złożenia zamówienia, a całość zabrała im niespełna 3h.

Jeśli będziesz w potrzebie - wygrzebię w domu telefon do nich.

Pozdrawiam

Pearl

Zerknij na klub budujących => Piaseczno. 3-4 osoby mają tam szambo spod radomia 10 m sześć. z atestem. Ja też mam to szambo. Cenowo zdaje się 1 800 zł z transportem i zdjęciem do dołu, wykop 200 zł, w sumie w 2 200 -2300 się zamyka sprawa. Namiary powinny być w którymś z postów tamże.

pozdr.

woytek

Odnalazłem w grupie piaseczyńskiej namiar na szambo z Radomia.

Dla zainteresowanych: 048 3811743.

Jezeli ktoś z północnych okolic Warszawy byłby zainteresowany moglibyśmy się podzielić kosztami transportu.

A koszt do Łomianek jest oczywście większy niż do Piaseczna - 450 zł.

Pozdrawiam,

Marcin

Szambo spod radomia ma atest i wystawiają faktury. Nie ma chyba kruczków, ja przynajmniej nic o takich nie wiem. Za wykopanie dołu pod szambo zapłaciłem niecałe 200 zł ale ziemię z wykopu wykorzystałem do zasypania fundamentów (zysk 500 zł). Za podłaczenie szamba do budynku, komór między sobą, zrobieniem odpowietrzenia i zasypanie 200 zł. W sumie mogę powiedzieć, że szambo kosztowało mnie 2000 brutto.

Caly czas badam koszty, wiecej niz czytam powyzej ale prezentuje:

Wlasnie dzwonilem pod numer ogloszenia w gazecie (Wawa)

Znalazlem taką oferete na 10m3:

2900 - jednokomorowe

3200 - dwukomorowe

w cenie transport, montaż, instalacje, wykop......

ewentualnie dodatkowe koszty materiału jesli chodzi o podłaczenie do budynku (zalezy od odległosci)

Czas realizacji ok. 4 godzin (oczekiwanie ok tygodnia)

Co myslicie o takie ofercie?