agata39 26.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Kabina w łazience moich rodziców, właśnie skończona. Jest ponad podłogą, ponieważ łazienka była remontowana a nie budowana i nie było jak zagłębić syfonu - jest podłogówka. Płytki mozaika NovaBell Roma - płytkarz nie narzekał, mama mówi, że nie są śliskie. Drzwi Koło Niven 100 cm. http://images26.fotosik.pl/149/9f8496f15bb041e0.jpg http://images31.fotosik.pl/125/ce586bb3991948f0.jpgKabina niezła .A ile twoich rodziców kosztowały te drzwi szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 agata39, dokładnie nie pamiętam, szukałam na ceneo - gdzieś około 1600 PLN - to było w grudniu, teraz widzę, że już są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 26.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A czy szkło jest z tą powłoką ,żeby się kamień nie osadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A czy szkło jest z tą powłoką ,żeby się kamień nie osadzał Ma taką naklejkę REFLEX, czyli niby z powłoką, ale jeszcze trudno mi powiedzieć na ile to się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 26.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG22 26.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Drzwi szklane mozna zrobic na wymiar A ta powłoka to podobno starcza na 6 miesiecy, tak mi powiedziała osoba ktora miała gotowy parawan a ja montowałem jej drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleg 26.02.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 WitamBędę miał dokładnie takie same, tylko drzwi inne (1002 Designer Jette Joop) firmy Huppe. http://www.huppe.com.pl/images/produkty/kabiny/1002/983100_.jpg Teraz zastanawiam się tylko jeszcze nad oświetleniem, czy wystarczy to ogólne na suficie na środku łazienki (niewielkie pomieszczenie), czy robić coś dodatkowo? Boję się trochę czy to będzie rozwiązanie bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 27.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Teraz zastanawiam się tylko jeszcze nad oświetleniem, czy wystarczy to ogólne na suficie na środku łazienki (niewielkie pomieszczenie), czy robić coś dodatkowo? ja też kombinowałam z oświetleniem i tu i tam. Ostatecznie (z lenistwa) mamy 1 punkt na środku sufitu, plus oświetlenie przy lustrze (dopiero będzie) i jest ok. Jasno, bo pomieszczenie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 28.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 my tez mamy taka kabine narazie oczywiscie w fazie realizacji http://img150.imageshack.us/img150/3286/zdjcia005gk5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Drzwi szklane mozna zrobic na wymiar tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihuu 28.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Drzwi szklane mozna zrobic na wymiar A ta powłoka to podobno starcza na 6 miesiecy, tak mi powiedziała osoba ktora miała gotowy parawan a ja montowałem jej drzwi Kto mi poda adresy firm które robią drzwi prysznicowe na wymiar. Potrzebuje drzwi o szerokości 93 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Drzwi szklane mozna zrobic na wymiar A ta powłoka to podobno starcza na 6 miesiecy, tak mi powiedziała osoba ktora miała gotowy parawan a ja montowałem jej drzwi Kto mi poda adresy firm które robią drzwi prysznicowe na wymiar. Potrzebuje drzwi o szerokości 93 cm http://www.kabinyprysznicowe.pl/szkolka.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG22 04.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Tylko ze oni robią kabiny na profilach aluminiowych a szklarz zrobi na okuciach mosiężnych i na grubym szkle Służę zdjęciami takich kabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 06.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Kabina w łazience moich rodziców, właśnie skończona. Jest ponad podłogą, ponieważ łazienka była remontowana a nie budowana i nie było jak zagłębić syfonu - jest podłogówka. Płytki mozaika NovaBell Roma - płytkarz nie narzekał, mama mówi, że nie są śliskie. Drzwi Koło Niven 100 cm. niezła .A ile twoich rodziców kosztowały te drzwi szklane Czy możesz napisać jaki to syfon? Producent i model.. Też myślę o podobnym wykonaniu ale nie mogę znaleźć ładnej kratki z syfonem Innych Forumowiczów proszę także o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 06.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Szukaj syfonu jak najnizszego . W Leroy maja o wys. 8cm w cenie do 100PLN i w kilku rozmiarach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 06.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam brodzik z kafli - zestaw z Cerkoloru.A ze brodzik jest duży to miałem 2 takie zestawy.Został mi syfon i kilka płytek profilowanych. Syfon do sprzedania.Nowy, oryginalnie zapakowany syfon VIEGA Advantix - model 4935.1Idealny do brodzika z płytek ceramicznych. Zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kabina w łazience moich rodziców, właśnie skończona. Jest ponad podłogą, ponieważ łazienka była remontowana a nie budowana i nie było jak zagłębić syfonu - jest podłogówka. Płytki mozaika NovaBell Roma - płytkarz nie narzekał, mama mówi, że nie są śliskie. Drzwi Koło Niven 100 cm. niezła .A ile twoich rodziców kosztowały te drzwi szklane Czy możesz napisać jaki to syfon? Producent i model.. Też myślę o podobnym wykonaniu ale nie mogę znaleźć ładnej kratki z syfonem Innych Forumowiczów proszę także o pomoc syfon Viega ale nie mam pojecia jaki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 08.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mam brodzik z kafli - zestaw z Cerkoloru. A ze brodzik jest duży to miałem 2 takie zestawy. Został mi syfon i kilka płytek profilowanych. Syfon do sprzedania. Nowy, oryginalnie zapakowany syfon VIEGA Advantix - model 4935.1 Idealny do brodzika z płytek ceramicznych. Zainteresowany? patrzyłam na stronce Cerkolu, nie ma ceny, możesz zdradzić? i jaka cena byłaby za Twój syfon, może być na PW Pozdrawiam Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 08.04.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Brodzik był drogi - ok 900 pln za 90x90 W cenie: płytki 10x10 cm, + profilowane na brzegi brodzika specjalny klej syfon Viega inne paskudztwa do zabezpieczenia podłogi przed wodą specjalna fuga Wszystko ładnie zapakowane z instrukcją montażu. Moi kafelkarze byli zaskoczeni zawartością zestawu, instrukcją, pudełkiem itp. Widać Polak potrafi... Syfon jest na aukcji allegro, za ok 60 pln Wysokość 75 mm - wszystko jest w opisie http://www.allegro.pl/item342705854_syfon_do_brodzika_viega_advantix_nowy_model_4935_1.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mam murowaną kabinę i brodzik bez żadnego progu. Płytki dociete w kopertę (fuga minimalna, że nic nie widać) i odpoiwiedni spadek - nic sie nie wylewa na zewnatrz, mimo,ze wciaż nie ma planowanych szklanych drzwi)tafli na uchwytach ). Znalazłam tylko takie zdjecie, jak znajde chwilkę to postaram sie zrobić jakieś zblizenie. http://img91.imageshack.us/img91/1818/11111hz0.jpg Uzytkuje sie super, nikt się jeszcze nie wyrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts