Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cieszynianka, DorciaIQ - te kamyczki dał nam nasz kafelkarz, kiedyś pracował we Włoszech i tam je kupił.

Nie wiem czy u nas można takie dostać.

Większość kamyczków, które widziałam były o wiele cieńsze od tych, no i takie na siatce.

Te które są w brodziku przywiózł w worku i układał każdy osobno :o

Na to wszystko przyjdzie fuga epoksydowa szara - jutro mogę wkleić, bo już będzie gotowe :lol:

Pozdrawiam kasia

Też planuje prysznic bez brodzika i zastanawiam się jaki wymiar zrobić. Jakie macie u siebie i czy jesteście zadowoleni? (a może teraz zrobilibyście mniejszy/większy?) Czy ktoś ma prysznic o jednej ściance 80cm? Planowałam sobie prostokątny z krótszą ścianką 90cm ale jak rozrysowałam całą łazienke to wyszło że lepiej by mi pasował 80 - czy to nie jest za mało? I ile w drugą stronę? Podobają mi się takie szerokie ale czy np. 140 (lub więcej) to nie przegięcie? :D

Też planuje prysznic bez brodzika i zastanawiam się jaki wymiar zrobić. Jakie macie u siebie i czy jesteście zadowoleni? (a może teraz zrobilibyście mniejszy/większy?) Czy ktoś ma prysznic o jednej ściance 80cm? Planowałam sobie prostokątny z krótszą ścianką 90cm ale jak rozrysowałam całą łazienke to wyszło że lepiej by mi pasował 80 - czy to nie jest za mało? I ile w drugą stronę? Podobają mi się takie szerokie ale czy np. 140 (lub więcej) to nie przegięcie? :D

Nasz ma 90 x 90 cm, ale jeszcze nie użytkujemy. Mam nadzieję, że będzie wystarczający :wink:

Mi się bardzo podoba, naprawdę super. Nie ma do czego się doczepić. A możesz wstawić jeszcze zdjęcie z dalszej odległości, żeby kabina była widoczna?

Ależ proszę bardzo :lol:

Na tym zdjęciu widać jak niska jest ta nasza łazienka :roll:

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/2/3/0/37792376_d.jpg

Pozdrawiam, kasia