Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam murowany prysznic, ale z normalnym brodzikiem.

Wygląda podobnie do tego:

http://www.ravak.pl/img/psk/esd1.jpg

Brodzik jest niski, nie stoi na nóżkach tylko leży bezpośrednio na podłodze - trzeba było wykuć wylewkę, żeby zmieściły się rurki odpływowe i syfon.

Podobają mi się murowane brodziki, tylko czy nie jest zimno w nóżki :wink: ?

dlatego że pospolity - duże kafle, wysoki brodzik, brak deszczownicy, jedyne "szaleństwo" to to że ma otwierane a nie przesuwane drzwi szklane. A tak serio postawiliśmy na praktykę - brzodzik jest duży 110x80 i antypoślizgowy, dobra bateria termostatyczna, nie ma deszczownicy bo kosztowała jakieś gigantyczne pieniądze, dysze z hydromasażem - strasznie mi się podobały ale słyszałam że dysze się zapychają i jeśli są problemy z ciśnieniem to mogą nie działać - więc na razie sobie odpuściłam :cry: no i fajnym praktycznym pomysłem okazała się mała wnękla w ściance bocznej w której mieści się szampon i żel pod prysznic.

się tak zastanawiam jak może być zimno w nóżki jak z góry się będzie lała ciepła woda?

poza tym co by powiedział elektryk na taką propozycję - nie chcę nawet myśleć (mam elektryczną podłogówkę)

Agusia fajowy projekt domku, jak by mojemu nie marzyło się pienterko to właśnie w coś takiego bym szczelała