darsalam 15.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam Ile płaciliście za zdjęcie humusu oraz wykopanie ław fundamentowych?? Ja mam około 75 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 15.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 witam nam gość od koparki powiedział 600 zł od wykopania ław i fundamewntów ok. 66 mb. zdjecie humusu 300 zł. a i pracy 2 dni. Z Bratem w dwa dni wykopaliśmy te 66 mb (na gł. ok 1m) i dwa dni zajeło nam zdjęcie humusu(ok 40cm)= dwanaście piwek ale znajomi mówia na mnie wariat bo wszystko robimy sami hehehe (sciany,wylewki, strop itp. system gospodarczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 15.01.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A ja uważam ze to dobrze że potraficie sami, firmy sie teraz cenią. Dla porównania, ma domek w mieście z piwnicą bo działka mała za wywóz ziemi zapłaciłam ponad 10 000. Już w tym koparka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts