Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekt , kierownik budowy, geodeta Poznań , Swarzędz

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 years później...
Witam

Proszę o kilka namiarów na sprawdzonych uczciwych i porządnych :

kierowników budowy, architektów robiących adaptacje projektów, i geodetów z okolic Poznania, Swarzędza, Środy Wlkp, Kostrzyna Wlkp

NAJLEPIEJ sprawdzonych przez Was na Waszych budowach

Z góry dziękuję za pomoc

Witam,

Mogę polecić Tobie pracownie architektoniczną WIKING (mieści się w Swarzędzu na Rynku w bramie naprzeciwko wejścia do ratusza. ) nr .tel. 502 -352-450 Zrobili mi projekt i całą dokumentacją, załatwili pozwolenia na budowę. Współpracują z geodetą także o mapki też nie musiałem się martwic. Kierownika budowy miałem z tego biura. Bardzo rzetelna firma, jeśli chodzi o koszty to wyszło mnie to o wiele taniej niż jak porównywałem ceny u konkurencji. Dostałem też całą listę wykonawców, z których skorzystałem , jestem b. zadowolony mieszkam w domu od 6 miesięcy.

• 2 years później...

Witam,

nasza firma KOCZOROWSKI kancelaria urbanistyczna chciałaby otworzyć biuro coworkingowe w Poznaniu dla osób związanych z branżami projektowymi (architektura, geodezja, architektura wnętrz, budownictwo konstrukcyjne i komunikacyjne, urbanistyka i wszystkie pokrewne). Chcielibyśmy stworzyć społeczność specjalistów i przestrzeń do wymiany doświadczeń, kontaktów i wiedzy.

W tym celu stworzyliśmy anonimową ankietę, która ma na celu zebranie informacji jak i gdzie stworzyć idealnie miejsce dla coworkingu branżowego w Poznaniu.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą, uprzejmie prosimy o wypełnienie ankiety pod linkiem:

http://moje-ankiety.pl/respond-55831.html

Jeśli są jakieś pytania, chętnie odpowiem.

• 10 months później...