krzyholu 15.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam Proszę o kilka namiarów na sprawdzonych uczciwych i porządnych : kierowników budowy, architektów robiących adaptacje projektów, i geodetów z okolic Poznania, Swarzędza, Środy Wlkp, Kostrzyna WlkpNAJLEPIEJ sprawdzonych przez Was na Waszych budowach Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leisymounster 17.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 602101081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 21.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a ten numer to do kogo ? Ja też poszukuję kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leisymounster 10.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 TO JEST NR DO GEODETY http://www.geodeta.poznan.pl 602101081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek I. 16.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam Proszę o kilka namiarów na sprawdzonych uczciwych i porządnych : kierowników budowy, architektów robiących adaptacje projektów, i geodetów z okolic Poznania, Swarzędza, Środy Wlkp, Kostrzyna Wlkp NAJLEPIEJ sprawdzonych przez Was na Waszych budowach Z góry dziękuję za pomoc Witam, Mogę polecić Tobie pracownie architektoniczną WIKING (mieści się w Swarzędzu na Rynku w bramie naprzeciwko wejścia do ratusza. ) nr .tel. 502 -352-450 Zrobili mi projekt i całą dokumentacją, załatwili pozwolenia na budowę. Współpracują z geodetą także o mapki też nie musiałem się martwic. Kierownika budowy miałem z tego biura. Bardzo rzetelna firma, jeśli chodzi o koszty to wyszło mnie to o wiele taniej niż jak porównywałem ceny u konkurencji. Dostałem też całą listę wykonawców, z których skorzystałem , jestem b. zadowolony mieszkam w domu od 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOCZOROWSKI 17.12.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witam,nasza firma KOCZOROWSKI kancelaria urbanistyczna chciałaby otworzyć biuro coworkingowe w Poznaniu dla osób związanych z branżami projektowymi (architektura, geodezja, architektura wnętrz, budownictwo konstrukcyjne i komunikacyjne, urbanistyka i wszystkie pokrewne). Chcielibyśmy stworzyć społeczność specjalistów i przestrzeń do wymiany doświadczeń, kontaktów i wiedzy. W tym celu stworzyliśmy anonimową ankietę, która ma na celu zebranie informacji jak i gdzie stworzyć idealnie miejsce dla coworkingu branżowego w Poznaniu. Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą, uprzejmie prosimy o wypełnienie ankiety pod linkiem: http://moje-ankiety.pl/respond-55831.html Jeśli są jakieś pytania, chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziadziok 29.10.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 szukam dobrego architekta z okolic Swarzędza i Kostrzyna do adaptacji projektu, najlepiej współpracującego z dobrym geodetą. Oprócz firmy Wiking zna ktoś jeszcze firmę godną polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts