Przepiura 15.01.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam 15 lat temu założyłem na drewnianą podłogę .Niestety teraz strasznie "skrzypi".Czy jest jakiś sposób na to ? Dodam że mam już na nia położone wykładziny ale skrzypanie jest strasznie uciążliwe tym bardziej że mam małe dziecko .Ktos doradził mi że posypać talkiem ,ale wolał bym się najpierw poradzić ekspertów .PozdrawiamPrzepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 18.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Niestety deski podłogowe oferowane przez dystrybutorów rzadko spełniają warunki jakie spełniać powinny, więc w trakcie kilku sezonów "dopasowują się" do warunków miejscowych, co skutkuje dość znacznym skurczeniem drewna. Jedynym skutecznym sposobem jest przełożenie podłogi (zdjęcie podłogi i zmontowanie od nowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts