Przepiura 15.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam Czy mógł by mi ktoś powiedzieć co oznacza w pralce Bauknecht WA3773 na wyświtlaczu E2 ?Może ktoś zlitował by się i podzielił instrukcją obsługi ?Z góry dziękuję za wszelkie sugestie Pozdrawiam Przepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 15.01.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Nudzisz sie? http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic845626.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 15.01.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam To nie mój post ,ale dzięki za linka może to być to samo .Ja podłączałem ostatnio bezpośredni odpływ wody i po tej operacji pokazała się woda pod pralką .Okazało się że do góry nie wlożyłem jednego węża .Może tam na ten czujnik dostała się woda .Musze jutro poszukać tego czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts