Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrodzenia Klinkierowe

Recommended Posts

Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince.

-Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta

-Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem

-Rozbiórka starych ogrodzeń

-zagospodarowanie placu budowy(ułożenie kostki, plantowanie terenu z zasianiem trawy i zasadzeniem drzewek i roślin)

Moj numer Tel kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
witam

ile Pan bierze za wykonanie ogrodzenia w klinkierze ,za jedna cegle bo chyba taki jest przelicznik?

mam okolo 30 metrow

jak wnioskuje z postu wyzej ceny ktore oferuje oglaszajcy sie sa dosc wysokie

wiec i ja wrzuce cos o cenach

na moje pytanie Pan bajek211 odpowiedzial okolo 8 tysiecy za sama robote co wychodzi okolo 5 zloty za cegle.

I piszac ze liczenie za cegle to amatorka chyba jest mylne bo kazdy gdzie pytalem tak licza.licza oddzielnie za podmurowke i odzielnie za cegly

zycze dalszych owocnych poszukiwan inwestorow

oczywiscie co do cen to moje zdanie ktore zawsze moge wyrazic

witam

ile Pan bierze za wykonanie ogrodzenia w klinkierze ,za jedna cegle bo chyba taki jest przelicznik?

mam okolo 30 metrow

jak wnioskuje z postu wyzej ceny ktore oferuje oglaszajcy sie sa dosc wysokie

wiec i ja wrzuce cos o cenach

na moje pytanie Pan bajek211 odpowiedzial okolo 8 tysiecy za sama robote co wychodzi okolo 5 zloty za cegle.

I piszac ze liczenie za cegle to amatorka chyba jest mylne bo kazdy gdzie pytalem tak licza.licza oddzielnie za podmurowke i odzielnie za cegly

zycze dalszych owocnych poszukiwan inwestorow

oczywiscie co do cen to moje zdanie ktore zawsze moge wyrazic

Mnie proponował w przeliczeniu 3,75 zł i skrytykował liczenie od cegły, rozmawiałem przed zrobieniem ogrodzenia z sporą ilością wykonawców, wszyscy liczyli od cegły.Nie znamy jakości usług tego Pana.

Moi za m bieżący podmurówki brali 25zł, zrobili profesjonalnie.

Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince.

-Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta

-Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem

-Rozbiórka starych ogrodzeń

-zagospodarowanie placu budowy(ułożenie kostki, plantowanie terenu z zasianiem trawy i zasadzeniem drzewek i roślin)

Moj numer Tel kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183

Przepraszam ,że sie wtroncam ale ludzie nie bądzcie śmieszni jeśli was nie stac na ogrodzenie klinkierowe to sie za to nie bierzcie . Wykonawca bierze tyle na ile wycenia swoja Prace czy w Markecie bądz obojetnie jakim sklepie targujecie sie nie podoba sie to szukajcie dalej . Najlepiej miec materiały jak najdrozsze a robocizne za darmo :) jeśli nie wiecie ile schodzi zrobienie jednego słupka to bierzcie kielnie i powodzenia a wtedy zobaczycie czy te ceny które sa aktułalne sa wygórowane.

Przepraszam ,że sie wtroncam ale ludzie nie bądzcie śmieszni jeśli was nie stac na ogrodzenie klinkierowe to sie za to nie bierzcie . Wykonawca bierze tyle na ile wycenia swoja Prace czy w Markecie bądz obojetnie jakim sklepie targujecie sie nie podoba sie to szukajcie dalej . Najlepiej miec materiały jak najdrozsze a robocizne za darmo :) jeśli nie wiecie ile schodzi zrobienie jednego słupka to bierzcie kielnie i powodzenia a wtedy zobaczycie czy te ceny które sa aktułalne sa wygórowane.

Sorry ale jest demokracja i każdy może pisać co chce... dowolnie krytykować i chwalić. To nie wykracza poza regulamin tego forum !!! (przeczytaj regulamin potem pisz!!!)

Dla inwestora jest różnica zapłacić 20000zł a 8000zł za tą sama robotę, a jakość roboty wcale nie jest związana z ceną a zależy od ludzi i ich solidności.

Ja płaciłem 1,8zł i małem fachowców o jakich możesz tylko pomarzyć lub jeśli jesteś wykonawcą marzyć aby im dorównać.

Dobra bez komętarza. Widzę ze się znasz na budowie tyle, co nic. Stwierdzam fakt od budowania do inwestowania to długa droga i o co innego w niej chodzi. Ja z chęcią bym zobaczył za ile ty byś zrobił ogrodzenie klinkierowe, jeśli bym powierzył ci materiał może tak byś zrozumiał ile to kosztuje pracy, czasu i jak jest to żmudne zajęcie. Sory, jeśli się zdenerwujesz za ten post bądź cos innego, ale najlepiej znaleźdz jelenia, który zrobi cos za darmo a potem wyśmiewać się z niego, jaki to z ciebie nie pseudo biznesmen. Ok. znalazłeś kogoś, kto ci to zrobił i chwała ci za to zrozumie mnie tylko ktoś, kto robił to kiedyś pozdrawiam.