bajek211 15.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince. -Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta -Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem -Rozbiórka starych ogrodzeń -zagospodarowanie placu budowy(ułożenie kostki, plantowanie terenu z zasianiem trawy i zasadzeniem drzewek i roślin)Moj numer Tel kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 16.01.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Prosze Pisac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 16.01.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jaka byłaby orientacyjna cena 60m ogrodzenia klinkierowego z przęsłami ze sztachet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 17.01.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Aktualne prosze pisac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgyus 17.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witamile Pan bierze za wykonanie ogrodzenia w klinkierze ,za jedna cegle bo chyba taki jest przelicznik?mam okolo 30 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 27.01.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Aktualne prosze pisac wolne terminy Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 27.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 aaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 31.01.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 31.01.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 31.01.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Aktualne prosze pisac wolne terminy Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 31.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 tak Już znalazłem firmę, 1,8 zł za cegłę x 570=1026zł. Dwa kominy. Cena taka sama jak u wykonawców którzy robili u mnie ogrodzenie w lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 02.02.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Aktualne prosze pisac wolne terminy Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgyus 02.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 witam ile Pan bierze za wykonanie ogrodzenia w klinkierze ,za jedna cegle bo chyba taki jest przelicznik? mam okolo 30 metrow jak wnioskuje z postu wyzej ceny ktore oferuje oglaszajcy sie sa dosc wysokie wiec i ja wrzuce cos o cenach na moje pytanie Pan bajek211 odpowiedzial okolo 8 tysiecy za sama robote co wychodzi okolo 5 zloty za cegle. I piszac ze liczenie za cegle to amatorka chyba jest mylne bo kazdy gdzie pytalem tak licza.licza oddzielnie za podmurowke i odzielnie za cegly zycze dalszych owocnych poszukiwan inwestorow oczywiscie co do cen to moje zdanie ktore zawsze moge wyrazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 03.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witam ile Pan bierze za wykonanie ogrodzenia w klinkierze ,za jedna cegle bo chyba taki jest przelicznik? mam okolo 30 metrow jak wnioskuje z postu wyzej ceny ktore oferuje oglaszajcy sie sa dosc wysokie wiec i ja wrzuce cos o cenach na moje pytanie Pan bajek211 odpowiedzial okolo 8 tysiecy za sama robote co wychodzi okolo 5 zloty za cegle. I piszac ze liczenie za cegle to amatorka chyba jest mylne bo kazdy gdzie pytalem tak licza.licza oddzielnie za podmurowke i odzielnie za cegly zycze dalszych owocnych poszukiwan inwestorow oczywiscie co do cen to moje zdanie ktore zawsze moge wyrazic Mnie proponował w przeliczeniu 3,75 zł i skrytykował liczenie od cegły, rozmawiałem przed zrobieniem ogrodzenia z sporą ilością wykonawców, wszyscy liczyli od cegły.Nie znamy jakości usług tego Pana. Moi za m bieżący podmurówki brali 25zł, zrobili profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 06.02.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aktualne prosze pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 11.02.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince. -Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta -Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem -Rozbiórka starych ogrodzeń -zagospodarowanie placu budowy(ułożenie kostki, plantowanie terenu z zasianiem trawy i zasadzeniem drzewek i roślin) Moj numer Tel kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 16.02.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Aktualne prosze pisac wolne terminy Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 16.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Przepraszam ,że sie wtroncam ale ludzie nie bądzcie śmieszni jeśli was nie stac na ogrodzenie klinkierowe to sie za to nie bierzcie . Wykonawca bierze tyle na ile wycenia swoja Prace czy w Markecie bądz obojetnie jakim sklepie targujecie sie nie podoba sie to szukajcie dalej . Najlepiej miec materiały jak najdrozsze a robocizne za darmo jeśli nie wiecie ile schodzi zrobienie jednego słupka to bierzcie kielnie i powodzenia a wtedy zobaczycie czy te ceny które sa aktułalne sa wygórowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 17.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przepraszam ,że sie wtroncam ale ludzie nie bądzcie śmieszni jeśli was nie stac na ogrodzenie klinkierowe to sie za to nie bierzcie . Wykonawca bierze tyle na ile wycenia swoja Prace czy w Markecie bądz obojetnie jakim sklepie targujecie sie nie podoba sie to szukajcie dalej . Najlepiej miec materiały jak najdrozsze a robocizne za darmo jeśli nie wiecie ile schodzi zrobienie jednego słupka to bierzcie kielnie i powodzenia a wtedy zobaczycie czy te ceny które sa aktułalne sa wygórowane. Sorry ale jest demokracja i każdy może pisać co chce... dowolnie krytykować i chwalić. To nie wykracza poza regulamin tego forum !!! (przeczytaj regulamin potem pisz!!!) Dla inwestora jest różnica zapłacić 20000zł a 8000zł za tą sama robotę, a jakość roboty wcale nie jest związana z ceną a zależy od ludzi i ich solidności. Ja płaciłem 1,8zł i małem fachowców o jakich możesz tylko pomarzyć lub jeśli jesteś wykonawcą marzyć aby im dorównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 17.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dobra bez komętarza. Widzę ze się znasz na budowie tyle, co nic. Stwierdzam fakt od budowania do inwestowania to długa droga i o co innego w niej chodzi. Ja z chęcią bym zobaczył za ile ty byś zrobił ogrodzenie klinkierowe, jeśli bym powierzył ci materiał może tak byś zrozumiał ile to kosztuje pracy, czasu i jak jest to żmudne zajęcie. Sory, jeśli się zdenerwujesz za ten post bądź cos innego, ale najlepiej znaleźdz jelenia, który zrobi cos za darmo a potem wyśmiewać się z niego, jaki to z ciebie nie pseudo biznesmen. Ok. znalazłeś kogoś, kto ci to zrobił i chwała ci za to zrozumie mnie tylko ktoś, kto robił to kiedyś pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts