HenoK 20.08.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Jest taki wątek w dziale Klub BUDUJĄCY Skąd wzieliście Swoje psełdonimy? Czy Was nie razi temat tego wątku ?Do Redakcji albo Obsługi Technicznej - rozumiem, że Mirek 2 jako Gość nie może już zmienić tematu tego wątku, ale Obsługa techniczna może zrobić to z pewnością. Prośba : usuńcie błędy z tematu tego wątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Aleś nakrzyczał! Główny problem to to, że wątek ten był dawno wymyślony przez Alantę, a "gościa" dysortografika należałoby zbanować ja skomasowałbym te dwa wątki w ogóle na Forum pojawia się cała kupa różnych "gości", którzy eksploatują wątki dawno już dokładnie omówione... i potem mamy 150 tysięcy wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.08.2003 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Może wyjściem z takiej sytuacji byłoby zablokowanie możliwości tworzenia nowych tematów przez Gości ?Goście mogliby brać posać posty w już istniejących wątkach.W tej chwili każdy może utworzyć dowolny wątek i tylko Obsługa techniczna może mieć nad wątkami utworzonymi przez Gości kontrolę.A błedy w tematach wątków są na porządku dziennym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Przychylam się do zdania HenoKa. Lub HenoK'a? Naprawdę nie wiem jak odmienić Twój nick. Nie jestem polonistą. HenoK - może się wypowiesz? Literówki można wybaczyć, ale z pełnym szacunkiem dla dysgrafików i dysortografików REDAKCJA, bez szkody dla tych forumowiczów, mogłaby poprawiać blędy. Młodzież też czyta posty, a później w szkole i życiu mogą być problemy... Chyba jednak HenoKa HenoK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 20.08.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Zwróciłam uwagę na ten "psełdonim" już na początku powstania wątku, ale nie było żadnego odzewu. Dziś wchodząc na forum zauważyłam zmianę i zastanawiałam się nad jej powodem. Teraz juz wiem. Brawo HenoK za trafność postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 W swoim i Waszyn imieniu (Jolany i HenoKa) proszę PT REDAKCJĘ o to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 20:50 już są pseudonimy. Proszę o nagrodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla HenoKa Jolany i mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 AgnesK tez sie nalęzy nagroda.REDAKCJI za szybką reakcję też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Ja też chcę! Taaaaaakkkkkk!!! A tak w ogóle, to Ponóry ( ) też lubi się znęcać nad dysortografami. Wnioskuję o nagrodę i dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.08.2003 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dziękuję za uznanie moich wysiłków w walce z błędami.Jeżeli widzę jakieś rażące błędy to wysyłam prośbę o poprawienie na priva do autora wiadomości (kilka osób już to spotkało). Dotychczas zazwyczaj skutkowało.Problem jest z autorami niezalogowanymi, bo oni nie mogą modyfikować swoich wypowiedzi. Tu chyba chyba pole do popisu dla Redakcji Forum. Prawdę mówiąc w tym celu założyłem ten wątek - jeżeli natkniecie się na "byki" w anonimowych postach napiszcie o tym w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 AgnesK zgadzam się!!!!! Popieram w całości!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 HenoK, Henoku, Henok'u (?), napisz jak Cię odmieniać!Gratuluję pomysłu na obronę POLSKIEGO JĘZYKA. Wprawdzie w przyszłym roku nie zaczniemy mówić "po brókselsku", jak niektórzy politycy prorokują, ale poprawność językowa to również szacunek dla pozostałych Forumowiczów.Jestem techniczny, na maturze z języka polskiego aż 3, ale staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 HenoczKu jesteś gorszy ode mnie (w pracy) Tomek a może tak nazwiemy się "Samoobrona Języka Polskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dzięki Agnes. To dla mnie zaszczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Tak więc Szanowna Komisjo udajmy się na polowanie na błędy! (przyznam, że czasami łapię się na tym, iż za dużo mam kontaktu z niemieckim, skutek - ostatno napisałam "muschę" ) Dobra koniec żartów. Do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.08.2003 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 HenoK, Henoku, Henok'u (?), napisz jak Cię odmieniać! ........ Jestem techniczny, na maturze z języka polskiego aż 3, ale staram się. Postanowiłem uprościć sprawę, na imię mam Henryk - myślę, że to będzie łatwiej odmieniać. Ja też jestem techniczny, z polskiego miałem troche lepsze oceny, ale błędów staram się unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Heniu, to już znacznie prościej.O ile pamietam definicję poprawnego angielskiego, jest to język inteligencji technicznej. Nasi górą. Tylko czy wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dzięki Agnes!!!http://obrazki.babiniec.pl/Kwiaty/margarytka.gif Do Boju!!! Za Reja, Tuwima i Boya - Żeleńskiego!!! Za Stachurę i Wojaczka!!! za Leśmiana też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Widzę Ponury63, że jest nas więcej. Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Ale się uśmiałam Dziękuję Ponuraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts