Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jest taki wątek w dziale Klub BUDUJĄCY Skąd wzieliście Swoje psełdonimy?

Czy Was nie razi temat tego wątku ?

Do Redakcji albo Obsługi Technicznej - rozumiem, że Mirek 2 jako Gość nie może już zmienić tematu tego wątku, ale Obsługa techniczna może zrobić to z pewnością. Prośba : usuńcie błędy z tematu tego wątku !

https://forum.murator.pl/topic/9432-poprawcie-b%C5%82%C4%99dy-w-tematach-w%C4%85tk%C3%B3w-go%C5%9Bci/

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aleś nakrzyczał! :)

Główny problem to to, że wątek ten był dawno wymyślony przez Alantę, a "gościa" dysortografika należałoby zbanować :evil:

ja skomasowałbym te dwa wątki

w ogóle na Forum pojawia się cała kupa różnych "gości", którzy eksploatują wątki dawno już dokładnie omówione... i potem mamy 150 tysięcy wiadomości... :roll:

Może wyjściem z takiej sytuacji byłoby zablokowanie możliwości tworzenia nowych tematów przez Gości ?

Goście mogliby brać posać posty w już istniejących wątkach.

W tej chwili każdy może utworzyć dowolny wątek i tylko Obsługa techniczna może mieć nad wątkami utworzonymi przez Gości kontrolę.

A błedy w tematach wątków są na porządku dziennym.

Pozdrawiam

Przychylam się do zdania HenoKa. Lub HenoK'a? :oops: Naprawdę nie wiem jak odmienić Twój nick. Nie jestem polonistą. HenoK - może się wypowiesz? Literówki można wybaczyć, ale z pełnym szacunkiem dla dysgrafików i dysortografików REDAKCJA, bez szkody dla tych forumowiczów, mogłaby poprawiać blędy. Młodzież też czyta posty, a później w szkole i życiu mogą być problemy...

Chyba jednak HenoKa

HenoK pozdrawiam

Zwróciłam uwagę na ten "psełdonim" już na początku powstania wątku, ale nie było żadnego odzewu.

Dziś wchodząc na forum zauważyłam zmianę i zastanawiałam się nad jej powodem.

Teraz juz wiem. Brawo HenoK za trafność postu :)

W swoim i Waszyn imieniu (Jolany i HenoKa) proszę PT REDAKCJĘ o to samo.

20:50 już są pseudonimy.

Proszę o nagrodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla HenoKa Jolany i mnie!

AgnesK tez sie nalęzy nagroda.

REDAKCJI za szybką reakcję też!!!!

Dziękuję za uznanie moich wysiłków w walce z błędami.

Jeżeli widzę jakieś rażące błędy to wysyłam prośbę o poprawienie na priva do autora wiadomości (kilka osób już to spotkało). Dotychczas zazwyczaj skutkowało.

Problem jest z autorami niezalogowanymi, bo oni nie mogą modyfikować swoich wypowiedzi. Tu chyba chyba pole do popisu dla Redakcji Forum. Prawdę mówiąc w tym celu założyłem ten wątek - jeżeli natkniecie się na "byki" w anonimowych postach napiszcie o tym w tym wątku.

AgnesK zgadzam się!!!!!

Popieram w całości!!!!!!!!

HenoK, Henoku, Henok'u (?), napisz jak Cię odmieniać!

Gratuluję pomysłu na obronę POLSKIEGO JĘZYKA. Wprawdzie w przyszłym roku nie zaczniemy mówić "po brókselsku", jak niektórzy politycy prorokują, ale poprawność językowa to również szacunek dla pozostałych Forumowiczów.

Jestem techniczny, na maturze z języka polskiego aż 3, ale staram się.

Tak więc Szanowna Komisjo udajmy się na polowanie na błędy!

(przyznam, że czasami łapię się na tym, iż za dużo mam kontaktu z niemieckim, skutek - ostatno napisałam "muschę" :( )

Dobra koniec żartów. Do roboty! :wink:

HenoK, Henoku, Henok'u (?), napisz jak Cię odmieniać!

........

Jestem techniczny, na maturze z języka polskiego aż 3, ale staram się.

Postanowiłem uprościć sprawę, na imię mam Henryk - myślę, że to będzie łatwiej odmieniać.

Ja też jestem techniczny, z polskiego miałem troche lepsze oceny, ale błędów staram się unikać.

Heniu, to już znacznie prościej.

O ile pamietam definicję poprawnego angielskiego, jest to język inteligencji technicznej. Nasi górą. Tylko czy wszyscy?

Widzę Ponury63, że jest nas więcej. Brawo!!