HenoK 25.08.2003 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Nie przesadzajcie z tymi zachwytami. Jeżeli się przyjrzycie na Forum nie tylko ja dodaję w ten sposób linki i obrazki. Robię to, a pewnie nie tylko ja, bo tekst jest wtedy dużo czytelniejszy. Proponuję poćwiczyć, a przekonacie się, że nie jest to nic strasznego - przy wprawie robi się to w kilkanaście sekund. Tak swoją drogą myślałam, że będzie to trochę mniej skomplikowane, ale spróbujemy (nie chcę nawet pytać tak powklejałeś te cuda.....) Trochę pracy to wymagało z użyciem klawisza Print Scrn (skopiowanie zawartości ekranu do Schowka), Painta (wycięcie fragmentu ekranu i zapisanie go jako pliku w formacie GIF), Windows Commandera (funkcja FTP - wysyłanie na serwer), i konta na darmowym serwerze Onetu - ale jak widać efekt jest - niektórym nawet szczęki poopadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 25.08.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.08.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 HENIEK !!! HENIEK !!! A masz, Henryku sposób, aby zmniejszyć obrazek z obcego serwera? Gdy wkleiłem go w nasze Forum, zajął mnóstwo miejsca, i zupełnie popsuł czytelność wątku... Więc go ... ciachnąłem... Można go obejrzeć... jest cacy http://forum.mp3.com.pl/attachment.php?s=efae03ee70bfbba03bc860bef6c82209&postid=24960 Pozdrawiam ______________________________________ Postęp jest dziełem niezadowolonych (Tuwim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Heno, widzisz, ale frajdę zrobiłeś wszystkim! A ile osób napisało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.08.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Taaaak, Heńku. To co opisałeś jest naprawdę dziecinnie proste. Nie wiem dlaczego sam na to nie wpadłem. Tylko jak spróbowałem to... nic mi nie wyszło Drobiazg. Trzeba tylko wiedzieć gdzie nacisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 ... parafrazując Heno - sztuka czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 To będzie tylko próba, czy mi się uda włączyć jakiś adres (ma to być wątek nt. błędów ort.)[urlhttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10418&start=60&highlight=][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 No i coś tam wyszło, jeno nie tak pięknie jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.08.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Agnes jestem pełen podziwu.Jest takie chińskie przysłowie:"Słyszałem i zapomniałem, zobaczyłem i zapamiętałem, zrobiłem i nauczyłem się." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.08.2003 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 To będzie tylko próba, czy mi się uda włączyć jakiś adres (ma to być wątek nt. błędów ort.) [urlhttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10418&start=60&highlight=] [/img] Sam link do wystarczy tylko wkleić - w tym wypadku : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10418&start=60&highlight= i też będzie działał, tylko nie wiadomo czego dotyczy. Dlatego lepiej się trochę potrudzić i weług metody, którą opisałem otrzymamy link w takiej postaci : Błędy ortograficzne Prawda, że bardziej elegancko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.08.2003 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 HENIEK !!! HENIEK !!! A masz, Henryku sposób, aby zmniejszyć obrazek z obcego serwera? Gdy wkleiłem go w nasze Forum, zajął mnóstwo miejsca, i zupełnie popsuł czytelność wątku... Więc go ... ciachnąłem... Można go obejrzeć... jest cacy http://forum.mp3.com.pl/attachment.php?s=efae03ee70bfbba03bc860bef6c82209&postid=24960 Pozdrawiam ______________________________________ Postęp jest dziełem niezadowolonych (Tuwim) Chyba nie ma takiej możliwości bezpośrednio, ale można zmienić rozmiar programem do obróbki fotografii i zapisać na swoim serwerze : http://republika.pl/henok/images/reklama.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.08.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Dziękujemy HenoK i wszystkim za troskę o poprawność języka na Forum. Dla HenoK nagroda - prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.08.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Dziękujemy HenoK i wszystkim za troskę o poprawność języka na Forum. Dla HenoK nagroda - prosimy o adres. Adres wysłałem e-mailem na adres w stopce. Czekam na nagrodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.08.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ciekawe co dostaniesz, pewnie slownik poprawnej polszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.08.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Heno, gratuluję nagrody! Wiesz co, ja Ci będę pisała gdzie są byki a Ty będziesz się....... trudził..... Jestem humanistką i to przerasta moje możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.08.2003 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Byłem ciekawy jak Redakcja zareagowała na wskazane nieprawidłowości. Jestem mile zaskoczony - wszystkie wskazane błędy w tematach Gości zostały poprawione. Tak trzymać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 01.10.2003 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Proszę o poprawienie błędu w temacie wątku Czy steropian 10' wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 01.10.2003 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 "Steropian" został poprawiony szybko i sprawnie . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.10.2003 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kolejny "steropian" (i nie tylko) w temacie wątku : Ile steropianu na storp podasza nieużtkowego ? proszę Redakcję o korektę. PS. Dziękujemy HenoK i wszystkim za troskę o poprawność języka na Forum. Dla HenoK nagroda - prosimy o adresParasol dotarł do mnie wczoraj. Dziękuję! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 HenoK moje gratulacje z okazji parasola!I trooooszeczke cytrynki : Wymiana doświadczeń. Ile steropianu na strop poddasza nieżytkowego? Pzdrv.Gall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts