Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poprawcie błędy w tematach wątków Gości.

HenoK

Recommended Posts

HenoK moje gratulacje z okazji parasola!

I trooooszeczke cytrynki : Wymiana doświadczeń. Ile steropianu na strop poddasza nieżytkowego? Pzdrv.Gall

Dziękuję Gallu! Ale o ten błąd właśnie wcześniej zasygnalizowałem. :) Czyżbyś go nie dojrzał 8) :wink: .

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HenoK przykro mi ale cytrynka była dla Redakcji a dostała się Tobie, przepraszam, a pozatym słoneczka życzę, u nas fatalnie ponuro.Gall.

Gallu U nas dzisiaj cieplej niż wczoraj, ale za to bardziej pochmurno.

Nie bądź taki surowy dla Redakcji - od mojego postu minęło zaledwie kilka godzin. Wszystkie poprzednie moje uwagi zostały uwzglednione i błedy poprawione :) .

Drogi Henryku mam "cóś fajnego", ładny kwiatek do Twego bukiecika a może już go masz?

Zrób to sam. Jaki rok na domie dać pytanie? Fajnie brzmi, co nie?

Drogi Gościu. Ja w takiej sytuacji wysyłam wiadomość na priva do autora, żeby dany temat poprawił. Przy Gościach (Anonimach) nie da się tego zrobić, stąd ten wątek z zadaniem dla Redakcji Forum.

PS. Do ARi o poprawienie tematu wątku Jaki rok na domie dać pytanie? już napisałem.

Redakcjo, w tym temacie o którego poprawienie prosił HenoK pozostało podasze

Proszę popraw

Redakcjo, w tym temacie o którego poprawienie prosił HenoK pozostało podasze

Proszę popraw

Oj, chyba niepotrzebnie Redakcję pochwaliłem. Gall miał rację : cytrynka :cry: .

Dla przypomienia - chodzi o wątek : Ile styropianu na strop podasza nieużytkowego ?

Środa, 22 paździermika roku 2003 godz 21:47. "Jaki rok na domie dać pytanie" istnieje! Duchy jakie czy co?

Autor wątku nie był anonomem i chyba po prostu przywrócił osobiście stan pierwotny.. ;)

"Ostatnio zmieniony przez ARi. dnia 22 Paź 2003 20:02, w całości zmieniany 1 raz"

Nie do końca tak. Autor, po moim pivie do niego, poprawił temat. Potem (nie wiem dlaczego) został przywrócony stan poprzedni, a obecnie po moim poście skierowanym do Obsługi Technicznej , został poprawiony jeszcze inaczej : Jaki dać rok na domu? :lol: :lol: :lol: .

A może Redakcja w ramach nadzoru... z własnej inicjatywy, te wszystkie steropiany, podasza itp?

Oczywiscie Forumowa Ortograficzna Inkwizycja pomoże. :D

Bez problemu może to zrobić twórca wątku - w tym wypadku Baal .

W prawym górnym rogu postu jest ikonka http://murator.com.pl/forum/templates/murator/images/lang_polish/icon_edit.gif - "Zmień/Usuń ten post". Pojawia się ona jeżeli twórca postu jest zalogowany. Po jej naciśnięciu można dany post poprawić, łącznie z poprawieniem Tematu. Jeżeli jest to pierwszy post w wątku, to poprawiony zostanie Temat wątku.

Oczywiście po poprawieniu trzeba nacisnąć "Wyślij", ale tę umiejetność wszyscy piszący na Forum mają już opanowaną :lol: .

Do dnia dzisiejszego Baal nie odebrał mojej wiadomości wysłanej na priva :cry: ...