HenoK 21.10.2003 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 HenoK moje gratulacje z okazji parasola! I trooooszeczke cytrynki : Wymiana doświadczeń. Ile steropianu na strop poddasza nieżytkowego? Pzdrv.Gall Dziękuję Gallu! Ale o ten błąd właśnie wcześniej zasygnalizowałem. Czyżbyś go nie dojrzał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 HenoK przykro mi ale cytrynka była dla Redakcji a dostała się Tobie, przepraszam, a pozatym słoneczka życzę, u nas fatalnie ponuro.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.10.2003 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 HenoK przykro mi ale cytrynka była dla Redakcji a dostała się Tobie, przepraszam, a pozatym słoneczka życzę, u nas fatalnie ponuro.Gall. Gallu U nas dzisiaj cieplej niż wczoraj, ale za to bardziej pochmurno. Nie bądź taki surowy dla Redakcji - od mojego postu minęło zaledwie kilka godzin. Wszystkie poprzednie moje uwagi zostały uwzglednione i błedy poprawione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dlatego też troszeczkę cytrynki a nie "puchar".Śląsk pozdrawia Pomorze.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Drogi Henryku mam "cóś fajnego", ładny kwiatek do Twego bukiecika a może już go masz?Zrób to sam. Jaki rok na domie dać pytanie? Fajnie brzmi, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.10.2003 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Drogi Henryku mam "cóś fajnego", ładny kwiatek do Twego bukiecika a może już go masz? Zrób to sam. Jaki rok na domie dać pytanie? Fajnie brzmi, co nie? Drogi Gościu. Ja w takiej sytuacji wysyłam wiadomość na priva do autora, żeby dany temat poprawił. Przy Gościach (Anonimach) nie da się tego zrobić, stąd ten wątek z zadaniem dla Redakcji Forum. PS. Do ARi o poprawienie tematu wątku Jaki rok na domie dać pytanie? już napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Redakcjo, w tym temacie o którego poprawienie prosił HenoK pozostało podaszeProszę popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.10.2003 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Redakcjo, w tym temacie o którego poprawienie prosił HenoK pozostało podasze Proszę popraw Oj, chyba niepotrzebnie Redakcję pochwaliłem. Gall miał rację : cytrynka . Dla przypomienia - chodzi o wątek : Ile styropianu na strop podasza nieużytkowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.10.2003 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Do ARi o poprawienie tematu wątku Jaki rok na domu? - pytanie już napisałem. Można sprawdzić - temat wątku został poprawiony - szybko, skutecznie i bezboleśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 HenoK.dzień dobry. Tytuł pięknie poprawiony ale do środka lepiej nie zaglądać. Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Środa, 22 paździermika roku 2003 godz 21:47. "Jaki rok na domie dać pytanie" istnieje! Duchy jakie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 23.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Autor wątku nie był anonomem i chyba po prostu przywrócił osobiście stan pierwotny.. "Ostatnio zmieniony przez ARi. dnia 22 Paź 2003 20:02, w całości zmieniany 1 raz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.10.2003 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Autor wątku nie był anonomem i chyba po prostu przywrócił osobiście stan pierwotny.. "Ostatnio zmieniony przez ARi. dnia 22 Paź 2003 20:02, w całości zmieniany 1 raz" Nie do końca tak. Autor, po moim pivie do niego, poprawił temat. Potem (nie wiem dlaczego) został przywrócony stan poprzedni, a obecnie po moim poście skierowanym do Obsługi Technicznej , został poprawiony jeszcze inaczej : Jaki dać rok na domu? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 23.10.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ale fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.10.2003 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Oj, chyba niepotrzebnie Redakcję pochwaliłem. Gall miał rację : cytrynka . Dla przypomienia - chodzi o wątek : Ile styropianu na strop podasza nieużytkowego ? Cytrynka pomogła. Mamy wreszcie poddasze . Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 A może Redakcja w ramach nadzoru... z własnej inicjatywy, te wszystkie steropiany, podasza itp? Oczywiscie Forumowa Ortograficzna Inkwizycja pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 28.10.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Tutaj: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17110 jest "wiazd". Ciekawie to wygląda... może by poprawić?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.10.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 obsBuga kotBa Deutschland uber alles ??? HenoK, szczerze powiedziawszy, nie potrafię znaleźć sposobu na poprawki w tytule wątku. Pomożesz ? Może tutaj, żeby było do kompletu "Niezbędnika Forumowicza" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 31.10.2003 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Bez problemu może to zrobić twórca wątku - w tym wypadku Baal . W prawym górnym rogu postu jest ikonka http://murator.com.pl/forum/templates/murator/images/lang_polish/icon_edit.gif - "Zmień/Usuń ten post". Pojawia się ona jeżeli twórca postu jest zalogowany. Po jej naciśnięciu można dany post poprawić, łącznie z poprawieniem Tematu. Jeżeli jest to pierwszy post w wątku, to poprawiony zostanie Temat wątku. Oczywiście po poprawieniu trzeba nacisnąć "Wyślij", ale tę umiejetność wszyscy piszący na Forum mają już opanowaną . Do dnia dzisiejszego Baal nie odebrał mojej wiadomości wysłanej na priva ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts