Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poprawcie błędy w tematach wątków Gości.

HenoK

Recommended Posts

Oczywiście po poprawieniu trzeba nacisnąć "Wyślij", ale tę umiejetność wszyscy piszący na Forum mają już opanowaną :lol: .

HenoK - nie jestem tego aż tak pewien. Prawda jest taka, że na 6602 zarejestrowanych Forumowiczów aż 2053 nigdy nie wysłało żadnej wiadomości.

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HenoK - nie jestem tego aż tak pewien. Prawda jest taka, że na 6602 zarejestrowanych Forumowiczów aż 2053 nigdy nie wysłało żadnej wiadomości.

Skoro tak piszesz to pewnie masz rację. Nie sprawdzałem tego. :lol:

Samo zarejestrowanie też daje pewne korzyści - np. wyświetlenie tematów nowych od ostatniej wizyty. Szkoda jednak, że nie chcą się podzielić swoimi doświadczeniami :( :cry: :( .

REDAKCJO, wątek "Dlaczego jak stojem to" w "Wymianie doświadczeń" można bez szkody dla Forum, a nawet z korzyścią, :) usunąć. Proszę.

Ponury, jestem dysgrafem i dysortografem. Mój syn też. To ma chyba uwarunkowanie genetyczne? Ile musiałem się namęczyć by pisać w miarę poprawnie to tylko ja wiem. Dlatego takie teksty mnie rażą.

Jeśli ma to być do śmiechu, to zgadzam się na przeniesienie do wątku "dowcipy".

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Proszę Obsługę techniczną lub Redakcję o usunięcie "ników" z cytatów podanych w wątku Błędy ortograficzne , (chodzi o posty napisane przez maxyma - proszę o przejrzenie całego wątku :) ).

IMHO, jawne piętnowanie błędów na Forum nie jest najlepszym zwyczajem i przyczynia się do niepotrzebnych konfliktów.

• 11 months później...
  • 3 weeks później...
Pozdrawiam Inkwizycję Ortograficzną Forum :D, ale piszę w obronie wątku "Dlaczego jak stojem...". Już dawno nic na forum tak mnie nie ubawiło! Proszę, zróbcie wyjątek i darujcie autorowi...

Popieram, to dla mnie skuteczny lek na chandrę.

Dla dobra i komfortu Tomka 1950, może być w dowcipach ...