Wowka 31.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Oczywiście po poprawieniu trzeba nacisnąć "Wyślij", ale tę umiejetność wszyscy piszący na Forum mają już opanowaną . HenoK - nie jestem tego aż tak pewien. Prawda jest taka, że na 6602 zarejestrowanych Forumowiczów aż 2053 nigdy nie wysłało żadnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.10.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jeżeli jest to pierwszy post w wątku, to poprawiony zostanie Temat wątku. Teraz jasne ! Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 31.10.2003 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 HenoK - nie jestem tego aż tak pewien. Prawda jest taka, że na 6602 zarejestrowanych Forumowiczów aż 2053 nigdy nie wysłało żadnej wiadomości. Skoro tak piszesz to pewnie masz rację. Nie sprawdzałem tego. Samo zarejestrowanie też daje pewne korzyści - np. wyświetlenie tematów nowych od ostatniej wizyty. Szkoda jednak, że nie chcą się podzielić swoimi doświadczeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 31.10.2003 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Teraz jasne ! Dzięki !!! Baalowi wysłałemwiadomość na priva, aby poprawił swoje błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 REDAKCJO, wątek "Dlaczego jak stojem to" w "Wymianie doświadczeń" można bez szkody dla Forum, a nawet z korzyścią, usunąć. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.11.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ależ niech zostanie !!! chociaż na trochę ? :D:D ktoś się nieźle natrudził, ale ryczałem ze śmiechu a zresztą, już sobie ściągnąłem do archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ponury, jestem dysgrafem i dysortografem. Mój syn też. To ma chyba uwarunkowanie genetyczne? Ile musiałem się namęczyć by pisać w miarę poprawnie to tylko ja wiem. Dlatego takie teksty mnie rażą.Jeśli ma to być do śmiechu, to zgadzam się na przeniesienie do wątku "dowcipy".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.11.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 no to dobra - do kosza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.11.2003 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Proszę Obsługę techniczną lub Redakcję o usunięcie "ników" z cytatów podanych w wątku Błędy ortograficzne , (chodzi o posty napisane przez maxyma - proszę o przejrzenie całego wątku ). IMHO, jawne piętnowanie błędów na Forum nie jest najlepszym zwyczajem i przyczynia się do niepotrzebnych konfliktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.11.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Pozdrawiam Inkwizycję Ortograficzną Forum , ale piszę w obronie wątku "Dlaczego jak stojem...". Już dawno nic na forum tak mnie nie ubawiło! Proszę, zróbcie wyjątek i darujcie autorowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Proszę nie mylić maxym-a ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Dzięujemy Inkwizycji Ortograficznej za czujność. Błędy dostrzeżone poprawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.11.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Pozdrawiam Inkwizycję Ortograficzną Forum , ale piszę w obronie wątku "Dlaczego jak stojem...". Już dawno nic na forum tak mnie nie ubawiło! Proszę, zróbcie wyjątek i darujcie autorowi... Popieram, to dla mnie skuteczny lek na chandrę. Dla dobra i komfortu Tomka 1950, może być w dowcipach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.11.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 to ja się przyznam, że to ja napisałem wątek "dlaczego jak stojem...' - musiałem se wtedy ulżyć, bo mnie nerwica wstępno-budowlana męczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.11.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 to ja się przyznam, że to ja napisałem wątek "dlaczego jak stojem...' - musiałem se wtedy ulżyć, bo mnie nerwica wstępno-budowlana męczyła Mieczu :D - po raz n-ty złota czcionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts