zabahubo 15.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 czy ktos ma te okna w uzytkowaniu i moglby sie podzielic swoimi obserwacjami??Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 15.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Są ok to dobry producent - zgłoś się do jareko z tego forum to wyjaśni ci dlaczego poza tu masz trochę o okanch http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 16.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Posiadam takie w obustronnym kolorze. Wysoka jakość wykonania, nie mam żadnych negatywnych uwag. W tym samym czasie znajomi montowali okna VIDOK. Na pierwszy "rzut oka" widać że nasze są przynajmniej o klasę wyżej Proponuję jeszcze sprawdzić wszystkich dystrybutorów Jezierskiego w swojej okolicy. W moim przypadku różnica na całości była prawie 2.000 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 My tez mamy Jezierskiego i sa doprawdy super. No i piekne wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 16.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 też mam okna Jezierskiego , model Rondo , kolor złoty dąb dwustronny, są naprawdę super wykonane! okleina imituje drewno prawie nie do poznaki, no ił łady maja ten złoty dąb , naprawdę jest złoty, a nie brązowy , jak popatrzę z dalsza to widać różnice miedzy moim złotym dębem a sąsiada A poza tym firma słowna i wywiązująca sie z zobowiązań POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hmmm...trudno jest chwalić firmę z która sie współpracuje - można zostać odebranym na opak ale padłem tu już podany i czuje sie jakby wezwany do tablicy by kilka slow powiedziećJeden z niewielu producentów sztywno trzymających sie zasady - jak czegoś sie nie da wykonać, co przekracza dopuszczalne normy, nie jest zgodne z zaleceniami systemu - nie ma szansy by takie okno wykonali nawet bez gwarancjiJeden z niewielu producentów u których serwis firmowy działa i to działa sprawnieSam produkt - Schuco - jest uznawany przez ludzi z branży za najwyższą półkę jakościowo-wytrzymałościowaRealnie jak czegoś sie nie da wykonać w Schuco a inni chcą i dają jeszcze na to gwarancje coś już jest nie tak u innych i winno dać do myslenia Oczywiście mogę zostać odebrany jako wyjątkowo nieobiektywny ale Ci co mieli okazje mnie poznać wiedza ze lizusem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabahubo 17.01.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A co myslicie o szybach k=0,7? czy to jest podwojna szyba czy potrojna? czy moze mysle pojecia? A warto to zastosowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 17.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Łyżka dziegciu w tej beczce miodu:http://forum.muratordom.pl/okna-jezierski,t58517.htm?highlight=jezierskihttp://forum.muratordom.pl/okna-jezierski-dziwny-vat,t114122.htm?highlight=jezierskina forum jest bardzo dużo postów dotyczących tego producenta - pozytywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 17.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 zaba.. nic dodać, nic ująć. kupujesz Jezierskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Łyżka dziegciu w tej beczce miodu: http://forum.muratordom.pl/okna-jezierski,t58517.htm?highlight=jezierski http://forum.muratordom.pl/okna-jezierski-dziwny-vat,t114122.htm?highlight=jezierski na forum jest bardzo dużo postów dotyczących tego producenta - pozytywnych. faktycznie dodałbym jeszcze temat dotyczący rolet jakie Jezierski montował z Alutechniki Co do dziwnego VAT-u to nie firma jest winna tylko dealer który chciał ukryć to i owo licząc na to ze klient nieswiadomy Ha ha ha Formowicz nieswiadomy - oj naiwny dealer naiwny Ale per saldo faktycznie więcej dobrego niz złego sie mówi o tej firmie na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 My też zdecydowaliśmy się na Jezierskiego (montaż za ok. 6 tygodni). A szukaliśmy długo i w wielu firmach. Początkowo byliśmy nastawieni na profile Veka. Udaliśmy się do Oknoplastu -ale nasz lokalny dystrybutor nie prowadzi rolet podtynkowych (nam zależało na jednoczesnym montażu). Potem trafiliśmy do Vidoku -ale firmę "przerosło" zamówienie na drzwi tarasowe przesuwne... Kilka razy zmieniali koncepcję -czy mają byc w jednaj ramie, czy w trzech, sposób montażu taki czy inny -itp. itd... Nawet cenowo strasznie "mieszali" -jednago dnia wycena opiewała na 14,5tys a drugiego na 18tys !!! (Przy tym samym kolorze i wymiarze okien!). Pan z salonu chciał nas zachęcic do ich przesuwki -zawożąc nas nawet do domu w którym taką zamontowali -odniósł odwrotny efekt -drzwi chodziły bardzo ciężko, uszczelki powypaczane (drzwi miały 3 m-ce) -po prostu klęska! W końcy trafiliśmy do Jezierskiego -ale bez większego przekoanania -sądziliśmy, że to "za wysokie progi" A tu miłe zaskoczenie -wycena wyszła taniej nawet niż w Vidoku. Kolorów wybór taki -że aż zawrót głowy (zdecydowaliśmy się ostatecznie na Canadian). I w standardzie -to co u innych wymagało dopłaty -np klamki i zaślepki w korze sterego złota. Zobaczymy czy po montażu też bedę taka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A co myslicie o szybach k=0,7? czy to jest podwojna szyba czy potrojna? czy moze mysle pojecia? A warto to zastosowac?? jest to pakiet 4/12/4/12/4 znaczy sie ma trzy szyby - znaczy sie trzyszybowy ale.... ale trzy szyby tworzą dwie komory - znaczy sie jest to szyba dwukomorowa Czy warto? zależy za ile i ile szkła masz w domu Przy tradycyjnych projektach raczej gra nie warta świeczki przy dużych przeszkleniach - warto sie zastanowić dopłaty do k=0,7 nie są już tak duże jak kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 kachna, piszesz, że klamki w kolorze starego złota w standardzie. Dziwne. My musieliśmy dopłacić,. żeby w oknach koloru orzech nie mieć czarnych klamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 kachna, piszesz, że klamki w kolorze starego złota w standardzie. Dziwne. My musieliśmy dopłacić,. żeby w oknach koloru orzech nie mieć czarnych klamek. Dziwne Mi w salonie jeszierskiego powiedziano, że do koloru Canadian - ich program automatycznie dobiera klamki i zaślepki "stare złoto" -zresztą potwierdzono mi to także u samego producenta... może z orzechem jest jakoś inaczej? (W Vidoku za 1szt zaślepki na zawias wołli ok. 15zł -co przy oknach do całego domu tworzy niemałą sumkę....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 My dopłacaliśmy po 20 zł za klamki (zaślepki już w tej cenie). Tak czy siak dopłaciliśmy extra 280 zł. Zamawialiśmy w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 hmmm....pierwsze słyszę by była jakakolwiek dopłata za kolor klamek czy tez za klamki z kluczykiem jak pojawiają sie okucia WKCoz....dealer zarobił ekstraDo pewnych kolorów standardowo pojawiają sie klamki w jakimś tam kolorzemahoń, meranti - brązowezloty dąb - złoteorzech o ile dobrze pamiętam także zloteale zawsze można samemu wybrać kolor klamek jaki sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 17.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 My dopłacaliśmy po 20 zł za klamki (zaślepki już w tej cenie). Tak czy siak dopłaciliśmy extra 280 zł. Zamawialiśmy w październiku. Jolu,ja też jak Kachna mam zamontowane klamki w kolorze starego złota w standardzie i też w październiku i też jak Ty w Lakbudzie więc nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 No cóż, dzwoniłam do Jezierskiego i faktycznie złote klamki są w standardzie przy tym kolorze. Wynika z tego że dałam się skroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.02.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No cóż, dzwoniłam do Jezierskiego i faktycznie złote klamki są w standardzie przy tym kolorze. Wynika z tego że dałam się skroić. Biedactwo chyba dlatego warto sprawdzac wycene w dwoch punktach.. kto nie ma nic do ukrycia nie bedzie mial zalu. Ja mam w swoim miescie konkurencyjnego dealera w ramach jednego Producenta i nawet nie zabiegam o wylącznosc, mimo iz nasze obroty to dwa rozne bieguny. Ale.. nieladnie ze ktos na Jezierskim chce dodatkowo robic takie male przekreciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale dzięki Wam, odzyskałam kaskę za klamki!. Wymieniłam te oliwkowe na stare złoto, które okazało się być w standardzie. Nota bene te "bez dopłaty" są ładniejsze niż te oliwkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts