jareko 21.12.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 nie zgrzewają gdyż zgrzewane uszczelki mają więcej wad niż zalet - zalety chyba dotyczą tylko samego procesu produkcyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisowaty 21.12.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 U siebie mam docinane w narożnikach, a nie zgrzewane. Ale najwidoczniej kielecki diler nie wie co sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Do kiedy obowiązuje promocja na ciepłe szyby (za 1zł) w profilach Premium Ultra?Bo coś mi chodzi po głowie że do końca roku, ale ostatnio mignęła mi gdzieś informacja że promocja została przedłużona do końca stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 22.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Jak ktoś myśli o oknach Jezierskiego niech poczyta tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...=1#post4470444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 22.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170361-Czekam-na-okna-Jezierskiego-96-dni-kolejny-w-dlaszym-ciągu-oszukiwany-klient&p=4470444&posted=1#post4470444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 promocja obowiązuje dalejdla CT70 = 29,- PLN/1mkwdla Si82 =1,- PLN/1mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samar 01.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ALe musisz przyznać Jareko, że zbyt długo Jezierski czekał z informacjami uwiarygodniającymi jego dobrą sytuację finansową. A dla mnie tym było info ze wczoraj utrzymujące promocje przy zmniejszonej zaliczce. Nadal uważasz,że Jezierski znajduje się w dobrej kondycji finansowej ? Nadal sądzisz,że myliłam się kiedy napisałam,że utrzymanie tej promocji powiązane ze zmniejszeniem kwoty zaliczki nie świadczy o niczym innym jak tylko o tym,że firma potrzebuje gotówki i postanowiła uatrakcyjnić swoją ofertę . Zaczął się luty, a ludzie na okna czekają od września .Jezierski nie ma z czego zrealizować ich zamówień . Tylko pozazdrościć tak wspaniałej kondycji finansowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Samar - pytasz, więc odpowiadam : nie sądzę tak jak wcześniej. To faktycznie była walka o nowe zlecenia. Chociaż ja im wpłaciłem nowe, stuprocentowe zaliczki. Wierzę że problemy się rozwiążą i wiosna będzie lepsza. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samar 01.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Finlandia, zazdroszczę Ci optymizmu . Ja nie miałabym odwagi posłać im na konto 100% wartości zlecenia .Nie życzę im źle . Może wyjdą na prostą. Czas pokaże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.02.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ja z założenia jestem pesymistą. Takei firmy nie upadają. Mogą mieć przejściowe kłopoty, mogą się zmniejszyć, ale nie upadają. Poza tym też nikt na naszym rynku nie kupi takiej firmy (panuje ogólna nadpodaż możliwości produkcyjnych) więc nie mają wyjścia i muszą działać (choćby mieli wyprzedać połowę majątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miplomar 27.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Na stronie Jezierskiego zamieszczono informację o 7-letniej gwarancji na okno Premium Ultra.http://www.jezierski.com.pl/?mid=actual&did=49W salonie firmowym oferują - 5 lat gwarancji na ten produkt.Faktem jest, że niektóre firmy sprzedające/montujące wydłużają gwarancję producenta - ale żeby skracać ?Chyba że ma to związek z obecną sytuacją i niepewną przyszłością producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 27.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 może ktoś się przejęzyczył albo pomylił masz 7lat gwarancji chyba ze ci ucieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocianova 16.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Interesują mnie wymiary okien Jezierskiego. Czy firma wykonuje okna na wymiar, czy produkuje okna typowe? Próbuję znaleźć, ale dopiero zaczynam "zabawę" z budowaniem i poruszam się raczej po omacku w totalnej ciemności. Czy ktoś mógłby pokazać mi kierunek ku jasności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.09.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 nie istnieją w dzisiejszych czasach wymiary okien typowych - okna wykonywane są pod konkretne wymiary z uwagą by nie przekroczyć wymiarów maksymalnych (przynajmniej tak być powinno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 13.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 witam,mam dwa zapytania, jeśli możnakońcówka zeszłego roku to dyskusja o podejrzeniu kiepskiej kondycji finansowej - coś się wyjaśniło? oraz te opóźnienia realizacji - czy nadal są?w maju zeszłego roju pojawił się post z zapytaniem o jakośc montażystów, i opinie o lubelskim dealerze Jezierskiego - firma ART-BUD, właściciel Artur Kowalski, i zaraz odpowiedź, że opinii nie znamy, bo krótko działa. czy coś się zmieniło? jestem na etapie finalizowania zamówienia (decyzji, która firma) i oferta Art-Budu jest sporo tańsza od Oknoplastu - także skłaniałbym się ku Jezierskiemu - ale jeśli mają być duże opóźnienia, czy upadek (tfu, tfu,) firmy - to się mocno zastanawiam Jareko, wysłałem prośbę o wycenę Twojej obecnej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dziś jest dzień wolny. Daj odpocząć zwłaszcza po trzydniowym montażu w wietrze i chłodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 13.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 eee, nawet nie liczyłem na dziś ustaliłem sobie wtorek-środa, że zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agness131 11.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam jestem praktycznie na 99% zdecydowana na Jezierskiego okna elitha termo pakiet trzyszybowy, priemium wychodzi zbyt drogo jak na moja kieszen i moja stolarke gdyz za same okna obusrtronny kolor zaplace z przesuwana witryna niecko ponizej 26tys z montazem w elicie thermo i dodam ze to najkorzystniejsza wycena ktora robilam na okna.Okna chcialam zamowic do konca grudnia z uwagi na promocje a czy w razie czego moge liczyc ze prlmocja sie przedluzy do np stycznia?Jak cos wiecie to piszczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ja bym na to nie liczył! promocja tylko do konca roku.Wazne by jeszcze dokonać pomiarów na budowie i wszystko ustalić.Jeśli już jesteś po to chyba warto zamówić i mieć spokój że później ci ktoś powie że sie nie załapałaś bo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agness131 11.12.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 powiem szczerze ze jestem w dosc nieytpowej sytuacji.Nie mam jeszcze wymurowanych scian szczytowych a chcialam zamowic okna lapiac sie na promocje i z obawy o rosnace ceny.Budowlancy wiedza ze przy scianach szczytowych beda scisle murowali otwory okienne pod zamowiony wymiar okna.Ale czy to nie ryzyko??Przyznam szczerze ze robilam wyceny luty 2011 i ceny byly nizsze nawet rzedu 3,5 tys zl.Okna mi sie podobaja jestem zdecydowana ale nikt nie da mi gwarancji ze w marcu jak beda sciany kupie za te same pieniadze co teraz mam wycene,a nie wspomne o innych duzo drozszych od wyceny Jezierskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts