jea 15.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. http://img88.imageshack.us/img88/7696/wlosy4sb2.jpg Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. --------------------------------------------------- wytne obraze, bo sie panoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. http://img88.imageshack.us/img88/7696/wlosy4sb2.jpg Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki ......pewny jestes. ps. co do srodkow rowniez? chocby te do plukania geby, to wydatem 600 zloty miesiecznie dla 4 osobowej rodziny. trudno bedzie o taki wydatek dla kogos kto sam zbija ogrodzenie ze sztachet aby zaoszedzic. ...ot cala filozofia. ps. z basi bije dobrze, a i ze stopy bije smialo na wysokos 180 cm. tak wiec we wlosy powinienem trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki ......pewny jestes. ps. co do srodkow rowniez? chocby te do plukania geby, to wydatem 600 zloty miesiecznie dla 4 osobowej rodziny. trudno bedzie o taki wydatek dla kogos kto sam zbija ogrodzenie ze sztachet aby zaoszedzic. ...ot cala filozofia. ps. z basi bije dobrze, a i ze stopy bije smialo na wysokos 180 cm. tak wiec we wlosy powinienem trafic. nie mam 4 osobowej rodziny, ad primo duo, nie mam ogrodzenia P.S. U mnie są włosy...a u Ciebie łysine widziałem a bolków, takich jak Ty, to mam na reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki ......pewny jestes. ps. co do srodkow rowniez? chocby te do plukania geby, to wydatem 600 zloty miesiecznie dla 4 osobowej rodziny. trudno bedzie o taki wydatek dla kogos kto sam zbija ogrodzenie ze sztachet aby zaoszedzic. ...ot cala filozofia. ps. z basi bije dobrze, a i ze stopy bije smialo na wysokos 180 cm. tak wiec we wlosy powinienem trafic. nie mam 4 osobowej rodziny, ad primo duo, nie mam ogrodzenia P.S. U mnie są włosy...a u Ciebie łysine widziałem a bolków, takich jak Ty, to mam na reklamy ...to masz kredyt na 1/4 lub 1/2 tej ceny miesiecznie , a plotu i tak nie ma. szkoda. Sztachety byly za drogie? "Poszukuję sztachet drewnianych na ogrodzenie w rozsądnej cenie o wysokości 2.2m szer 10cm gr 2.5cm zaimpregnowanych na ogrodzenie najlepiej z okolic małopolski" ps. ogladni dokladnie, bo wychodzisz na panienke, ktora to pisala ze zlami w oczkach i glosno szlochala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki ......pewny jestes. ps. co do srodkow rowniez? chocby te do plukania geby, to wydatem 600 zloty miesiecznie dla 4 osobowej rodziny. trudno bedzie o taki wydatek dla kogos kto sam zbija ogrodzenie ze sztachet aby zaoszedzic. ...ot cala filozofia. ps. z basi bije dobrze, a i ze stopy bije smialo na wysokos 180 cm. tak wiec we wlosy powinienem trafic. nie mam 4 osobowej rodziny, ad primo duo, nie mam ogrodzenia P.S. U mnie są włosy...a u Ciebie łysine widziałem a bolków, takich jak Ty, to mam na reklamy ...to masz kredyt na 1/4 lub 1/2 tej ceny miesiecznie , a plotu i tak nie ma. szkoda. Sztachety byly za drogie? "Poszukuję sztachet drewnianych na ogrodzenie w rozsądnej cenie o wysokości 2.2m szer 10cm gr 2.5cm zaimpregnowanych na ogrodzenie najlepiej z okolic małopolski" ps. ogladni dokladnie, bo wychodzisz na panienke, ktora to pisala ze zlami w oczkach i glosnym szlochaniu. zapodaj też datę, ciołku...a może masz kolejny problem, że zawsze na taniości jadę do płotu 140cm, więc pomyłka jeżeli nieruchomości, to tylko gotówka P.S. Na bagnach, daleko najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. a mnie wypadajom włosy z pleców zwłaszcza ten dodatkowy design za 50centów ....to juz musisz z moderatorem porozmawiac , on post pozmienial. Orginal zostal ocenzurowany. ps. sa na to srodki, ale kosztuja. nie zauważyłem sorki, ślepota ale z baśki nie chcesz, jak w stopce odżałuje na środki ......pewny jestes. ps. co do srodkow rowniez? chocby te do plukania geby, to wydatem 600 zloty miesiecznie dla 4 osobowej rodziny. trudno bedzie o taki wydatek dla kogos kto sam zbija ogrodzenie ze sztachet aby zaoszedzic. ...ot cala filozofia. ps. z basi bije dobrze, a i ze stopy bije smialo na wysokos 180 cm. tak wiec we wlosy powinienem trafic. nie mam 4 osobowej rodziny, ad primo duo, nie mam ogrodzenia P.S. U mnie są włosy...a u Ciebie łysine widziałem a bolków, takich jak Ty, to mam na reklamy ...to masz kredyt na 1/4 lub 1/2 tej ceny miesiecznie , a plotu i tak nie ma. szkoda. Sztachety byly za drogie? "Poszukuję sztachet drewnianych na ogrodzenie w rozsądnej cenie o wysokości 2.2m szer 10cm gr 2.5cm zaimpregnowanych na ogrodzenie najlepiej z okolic małopolski" ps. ogladni dokladnie, bo wychodzisz na panienke, ktora to pisala ze zlami w oczkach i glosnym szlochaniu. zapodaj też datę, ciołku...a może masz kolejny problem, że zawsze na taniości jadę do płotu 140cm, więc pomyłka jeżeli nieruchomości, to tylko gotówka P.S. Na bagnach, daleko najlepiej ...widzisz jak wysokosc sprowadzila cie do gruntu. do jazdy na taniosci, to sam sie okreslasz "w rozsądnej cenie". Ile mozna zaoszczedzis na sztachetach? ile mozna wydac na takie ogrodzenie np.100m, 30K , 35K wiec nie rosmieszaj mnie. ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.01.2008 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 a moze pogadajmy o tym, o gruncie http://images30.fotosik.pl/142/af85f2b8aa17e67fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 16.01.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 a moze pogadajmy o tym, o gruncie http://images30.fotosik.pl/142/af85f2b8aa17e67fm.jpg Oczywiscie, jestem proecologiczny jak widac. http://img145.imageshack.us/img145/6014/starytelefonjy0.jpg ps. za nowe dostalem po $100, choc za iphon musialem zaplacic 499 od sztuki, ale przyslali poczta tak jak obiecali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.01.2008 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 i o...tel za 50 cent., co jeszcze sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 16.01.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 wracajac do plotu, to nie widze potrzeby targowania sie o byle "guuufno". Ja nabylem w pl juz ubieglego lata 320 slupkow metalowych i ponad 800mb siatkio grodzeniowej i co dziwne to na skladzie mieli problem . Robocizna 20 zl - mb. i nie pytalem sie o przystepna cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 16.01.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 i o...tel za 50 cent., co jeszcze sprzedajesz? a co chce, bo mam takich kilka. oczywiscie bez baterii. moze rozowy? co? Telefony zmienia sie co roku, kochaniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 16.01.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rozmyslilem sie , rozowy to dla takiej pussy, a ty jestes...... Ten jest nawet malo odrapany, dokupisz tylko baterie i bedziesz mial na czym pochulac. http://img339.imageshack.us/img339/8287/starytelefon2fl4.jpg ...... i kolor pod futerko. ps. sprawdz date na klapce tutaj ja lepiej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Na tym telefonie to mejdinchina pisze no wiesz...rozczarowałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts