Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

robić kominek czy nie?

lukasz123

Jak często używasz kominka (mowa o kominkach rekreacyjnych a nie DGP czy PW)??  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często używasz kominka (mowa o kominkach rekreacyjnych a nie DGP czy PW)??

• Codziennie lub prawie codziennie również poza sezonem grzewczym
      4
    • Codziennie lub prawie codziennie w sezonie grzewczym
      26
    • W weekendy
      8
    • 2-3 razy w miesiącu
      7
    • Przy okazji świąt, imprez, spotkań rodzinnych
      10
    • Jeszcze rzadziej
      1
    • Wcale
      9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 603
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lubię takie wątki :D , kilka godzin od założenia przez autora a my już nakręceni i tak daleko od głównego nurtu rzekłbym korzenia nawet:).

Pozdrawiam

No bo cóż tu napisać ?

Jesli ktoś robi sobie komiek z płaszczem wodnym w ktorym nie ma kto palić w ciągu dnia ...........

To tak jak zbudować sobie basen na Biegunie Północnym.

Pozostaje dobre samopoczucie z powodu posiadania ... ale pływać sie daje niezbyt często..

Jak miałem akwarium a miałem to korzenia sam szukałem w strumykach i jak znalazłem to wg przepisu gotowałem go ileś tam godzin w wodzie z dodatkiem soli, często zmieniając wodę, po wszystkim garnek nie nadawał się do niczego i jakoś moja pasja do samodzielnego przygotowania korzenia nie znalazła uznania w oczach mamy czyli właścicielki garnka :D.

...jak ciężko kupić coś fajnego i dużego :lol:

to może zacząć od czegoś małego a potem to pieścić ... tfu! pielęgnować ... :wink:

Po nocnym przemyśleniu sprawy, doszedłem do wniosku, że zakończenie dyskusji jest przedwczesne. No bo akwarium ... zamiast szyby - zgoda. Ale gdzie wino? Przecież nie w akwarium chyba... bo korzeń wygotowany... on nie pije z zasady... tym bardziej pielęgnowany...

Lepiej na niedźwiedziej skórze, a dlaczego tylko raz w życiu

A z barana może być :roll: (w przypadku braku niedźwiedzia)

:D

Polecam skórkę renifera, sierść mięciutka, człek by z tego najchętniej nie schodził.

Co do kominka, to stawiam z otwartą komorą spalania, no bo kto by szybę czyścił :p