bzx 16.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 witam szukam sprawdzonej firmy w Krakowie gdzie mógłbym kupić parkiet przemysłowy wraz z usługą. znalazłem kilka firm w internecie ale nie znam nikogo kto mógłby mi coś polecić... proszę o info kogoś kto ma jakąś sprawdzoną firmę. mam już ofertę od jednej firmy z krakowa - o ile orientowałem się w cenach samego parkietu przemysłowego, to cena usługi mnie troche zaskoczyła w sensie negatywnym - 90pln netto za m2 (cena razem z materiałami).... dzięki i pozdrawiam!t EDIT: usunąłem nazwe firmy żeby nie było że reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 16.01.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 proszę też o info w jakim wątku mam o to zapytac jeśli nie tutaj... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.01.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 polecam Pimex na Klimeckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts