mbied1 16.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Czym odkurzacie kocioł (szczególnie na ekogroszek) i kominek ?? Ja kupiłem, jakiś tani odkurzacz z filtrem piankowym i harmonijkowym, ale gdy wciągnąłem pył z kotła to połowa wyleciała na zewnątrz odkurzacza brudząc mi kotłownie !!! Czy odkurzacze z workiem papierowym sa lepsze?? Czy tylko w pełni profesjonalne za 2 tys. z tym sobie poradzą?? Czy macie jakieś inne patenty? Bo nie sądze, że robicie to pędzelkiem czy czymś innym bo się bardzo pyli przecież. Napiszcice wasze sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.01.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A może odkurzacz wodny, w któym cały (oficjalnie) syf zatrzymuje się w wodzie? Ewentualnie w sklepach pojawiły się specjalne separatory do sprzątania kominków. Podobna zasada. W wiadrze jest woda. Z jednej strony wlot a z drugie wylot powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 my starym odkurzaczem workowym. Sprawdza się doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 kominek czyszczę odkurzaczem, worek papierowy i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 16.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jeszcze niedawno do czyszczenia kotła używałem separatora popiołu ale w tej chwili palę węglem i mam bardzo dużo popiołu i nie chce mi się bawić w przesypywanie Popiół usuwam z popielnika szufelką ale popiół z zakamarków kotła i z kominka obowiązkowo separatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 17.01.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A jak wygląda odkurzacz wodny po odkurzaniu popiołu? Bo u mojego kolegi jak robotnicy wciągali rozsypany cement, to wyglądał ja betoniarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 18.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Czym odkurzacie kocioł (szczególnie na ekogroszek) i kominek ?? Ja kupiłem, jakiś tani odkurzacz z filtrem piankowym i harmonijkowym, ale gdy wciągnąłem pył z kotła to połowa wyleciała na zewnątrz odkurzacza brudząc mi kotłownie !!! Czy odkurzacze z workiem papierowym sa lepsze?? Czy tylko w pełni profesjonalne za 2 tys. z tym sobie poradzą?? Czy macie jakieś inne patenty? Bo nie sądze, że robicie to pędzelkiem czy czymś innym bo się bardzo pyli przecież. Napiszcice wasze sugestie. Ja też kupiłem najtańszy (120zł)prosty odkurzacz przemysłowy z filtrem piankowym i papierowym workiem, kurz i śmieci wlatują do papierowego worka, nawet sadzę odkurzałem i jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 odkurzacz centralny+separator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts