Bezdomna 16.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie robię ankiety, bo zbyt wiele odpowiedzi musiałabym przygotować. Jestem ciekawa, ile budujący mają dzieci. My mamy dwoje - 4 lata i prawie 3 i powiem szczerze, że choć maluchy sie ciesza na nowy domek, to bardzo ciężko jest budować, jak się ma małe dzieci. Trudno się umawiać z fachowcami, trudno zrobić coś samemu, bo w zasadzie zawsze jedno z nas jest "uwiązane" przy dzieciach (rodzinka mieszka daleko). Mimo to planujemy w nowym domu jeszcze dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja przewrotnie. Piersze za rok, drugie z rok później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 16.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja mam 2 córeczki 7 i 4- letnią i zgadzam się z Bezdomną, ciężko czasem to wszystko ogarnąc, moja druga połowa przeważnie w rejsie a tu jeszcze budowa. Teraz mam względny spokój bo budowa stoi ale od początku marca ( oczywiście męża nie będzie) czeka mnie niezły zawrót głowy już się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 całe przedszkole - mi sie marzyale co na to żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja mam jedno - synka - 1 rok i 8 miesiecy, ale mam nadzieje, ze po przeprowadzce uda nami sie odetchnac i zmajstrowac siostre albo braciszka do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 16.01.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja dwoje - duże i małe , a konkretnie dwóch chłopaków - 16 i 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie robię ankiety, bo zbyt wiele odpowiedzi musiałabym przygotować. Jestem ciekawa, ile budujący mają dzieci. My mamy dwoje - 4 lata i prawie 3 i powiem szczerze, że choć maluchy sie ciesza na nowy domek, to bardzo ciężko jest budować, jak się ma małe dzieci. Trudno się umawiać z fachowcami, trudno zrobić coś samemu, bo w zasadzie zawsze jedno z nas jest "uwiązane" przy dzieciach (rodzinka mieszka daleko). Mimo to planujemy w nowym domu jeszcze dwójkę No, no Bezdomna szalejesz trochę Ale w sumie to dobrze, zwiększy nam się przyrost naturalny w Halinowie. A u mnie 1 sztuka synek 4,5 i przydałoby się drugie. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.01.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 U nas dwoje ( 7 i 8 lat), ale czasem jakby ich było więcej... http://images33.fotosik.pl/110/9037658d45d4df85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 17.01.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 U mnie dwójka (3 lata i 14 miesięcy) i na razie wystarczy, bo czasami też mam wrażenie, że w domu urzęduje całe przedszkole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 17.01.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kubaimycha! Fantastyczna zabawa! Chyba miałaś już wodę na działce, coby umyć trochę towarzystwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 17.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 U nas dwoch chłopaków, jeden lat 6 drugi za chwilke lat 2. Mieszanka iście piorunująca, że czasami budowa domu przy nich to pikuś. Na szczęscie obydwoje w ciągu dnia są w przybytkach radości pt żlobek i przedszkole wiec cokolwiek mozna załatwiać. Ale bywalo i tak, że musialam z dwojką niemal po nocy zasuwać na dzialke. ALe co tam co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 18.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kubaimycha! Fantastyczna zabawa! Chyba miałaś już wodę na działce, coby umyć trochę towarzystwo? No właśnie nie było wtedy jeszcze wody, więc musiałam ubłoconą brygadę wpakować do samochodu i zawieźć do domu... Oczywiście winnego, który wymyślił te zabawę nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 U nas jedno - syn 14 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 U mnie trójka - chłopcy 8,5 i 5,5 roku oraz dziewczynka 7 miesięcy. Budowę zaczynaliśmy z dwójką. Trzecia mieszkanka dołączyła do nas jak się już zadomowiliśmy . Myślę, że nas już wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A u nas jedno dziecię - chłopak w skórze dziewczynki Zuzanna 2 lata i 4 m-ce. Mąż w pracy a ja z nią lepiej żebym w ogóle nigdzie się nie ruszała, bo i tak nic nie załatwię Po sklepach to tylko za nią biegam, oglądanie płytek to porazka o innym sprzęcie nie wspomnę...ah dużo by pisać. Generalnie jest trudno Nad drugim popracujemy jak już zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 19.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nasz Misiek ma 1 rok i 9 miesięcy. Przyznam szczerze, że załatwianie z nim czegokolwiek na budowie/w sklepie/u projektantki graniczy z cudem. Macie rację, czasem wyjazd na budowę jest przyjemnym relaksem po całym dniu biegania za młodym... Dziś trenowaliśmy malowanie, dzięki Bogu, ze w kuchni, bo pokoju mogłabym nie domyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 20.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 nasz jedynak ma mocno ponad 10 latek. z przeprowadzki jest zadowolony, chociaz na poczatku - po zakupie dzialki i perspektywie zmiany miejsca zmieszkania - byly obawy czy da sie wyrwac z mieszkania obecnie nie narzeka, ma dla siebie polowe pietra, cale dwa pokoje i od tego balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ja mam Julkę - 8 lat. Zaczynalismy budowę jak miala około 5 lat. Ogólnie z ogródka i domu była zadowolona ale czasami jak musiala jechać ze mna na działkę o 7 rano to marudziła Dzisiaj na pytanie czy chciałaby wrócić do bloku odpowiedź jest natychmiastowa - NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 21.01.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Nie robię ankiety, bo zbyt wiele odpowiedzi musiałabym przygotować. Jestem ciekawa, ile budujący mają dzieci. My mamy dwoje - 4 lata i prawie 3 i powiem szczerze, że choć maluchy sie ciesza na nowy domek, to bardzo ciężko jest budować, jak się ma małe dzieci. Trudno się umawiać z fachowcami, trudno zrobić coś samemu, bo w zasadzie zawsze jedno z nas jest "uwiązane" przy dzieciach (rodzinka mieszka daleko). Mimo to planujemy w nowym domu jeszcze dwójkę Córka, 4 latka. Budowa ją niezbyt "rusza". Była tylko zaskoczona, że nie bedzie windy... ach te dzieci z bloków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.01.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 1 corka, prawie 2 latka. my mamy 31/30. 1 pokoj w zapasie bedzie wiec zobaczymy - moze za jakis czas pomyslimy o drugim dziecku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts