karolaartur 21.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mamy dwoje dzieci 5-cio latkę Natalię i 2,4 latka Filipka. Muszę powiedzieć, że czasem jest ostro... 1,5 roku temu kupowaliśmy mieszkanie w stanie surowym i wybór czegokolwiek do niego graniczył z cudem. Mieszkanie już sprzedaliśmy nie mogliśmy się przyzwyczaić do bloku (choć nowoczesnego,) bo oboje wychowaliśmy się w domkach jednorodzinnych. Teraz mieszkamy z powrotem u moich teściów w domu a od wiosny zaczynamy przygodę z budową. Mój teść mówił nie kupujcie mieszkania ale my chcieliśmy już być na swoim... teraz natomiast mówi "A nie mówiłem" Niech się tak nie cieszy będzie nam budował... Mam tyle wspomnień, że chyba założę dziennik budowy tylko czy ktoś to będzie chciał czytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 7 i 0,6. Rzeczywiście ciężko, ale się udało.Z wózkiem trzeba było latać po składach i hurtowniach, a do murarza to jeszcze z sali porodowej dzwoniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 7 i 0,6. Rzeczywiście ciężko, ale się udało. Z wózkiem trzeba było latać po składach i hurtowniach, a do murarza to jeszcze z sali porodowej dzwoniłam. niemożliwa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 21.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mamy dziewczynkę i chłopca, w wieku 12 i 10 lat. Nasze dzieci nie mogą się doczekać przeprowadzki, bo mają teraz wspólny pokój. Można powiedzieć, że trwa między nimi nieustanna wojna domowa z krótkimi przerwami i zawieszeniem broni Przyszłe własne pokoje już wybrane i wstępnie umeblowane. Dodam, że nasz nowy dom ma na razie tylko fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 21.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jedno (AŻ lub TYLKO) jak kto woli... syn 7-letni, moja pociecha kochana Na więcej już chyba, niestety, za stara jestem Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 28.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dzieciaki szt 2 asystowały przy większości spotkań z fachowcami tudzież przy nadzorowanych pracach - nawet przy wylewaniu fundametów i stropu. Prace budowlane robiły na nich takie wrażenie że (o dziwo) zachowywały się grzecznie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 28.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jedno dziecko córeczka : 11 lat skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.01.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jedna dziewczynka a daje popalić jak pięcioro. Rok i 8 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 29.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dwoje...córka skończy za niedługo 12 lat i syn 1,5 miesiąca ( spłodzony miesiąc po przeprowadzce do niewykończonego domku...przez co niewykończonego do teraz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Córka zaraz 20 lat a syn prawie 19 lat a dopiero co szły do komunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szelest 29.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 no ja nie posiadam zadnych o ktorych bym wiedział ja 30 lat zona 32...chcemy sie wybudowac a potem kto wie - nie zastrzelcie mnie od razu ale jakos mi sie nie spieszy...mamy tylko 2 komputery w domu..po co sobie robic samemu konkurencje same wydatki...smycz i odpowiedzialność do konca zycia itd itd zreszta w naszych realniach i z moim charakterem to moze lepiej dla tych przyszłych dzieci ze ich niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 02.02.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 no ja nie posiadam zadnych o ktorych bym wiedział ja 30 lat zona 32...chcemy sie wybudowac a potem kto wie - nie zastrzelcie mnie od razu ale jakos mi sie nie spieszy...mamy tylko 2 komputery w domu..po co sobie robic samemu konkurencje same wydatki...smycz i odpowiedzialność do konca zycia itd itd zreszta w naszych realniach i z moim charakterem to moze lepiej dla tych przyszłych dzieci ze ich niema Nie chcem nikogo obrazic,alie SZELEST,piszesz jak typowy niemiec,oni tez wola pieska od detska......piszesz ze same wydatki?!a czy jezdzisz rowerem, czy samochodem?Rowerem przyciez taniej........ Mam dwojke malych dzieci( ( 8 i 1), powiem ze to najwiekszyj skarb ktory posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 02.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Moje pociechy to córka 25 i syn 23 . A ja niewiem komu ten dom się buduje dzieciom czy sobie . Ale frajda z budowy jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szelest 08.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no ja nie posiadam zadnych o ktorych bym wiedział ja 30 lat zona 32...chcemy sie wybudowac a potem kto wie - nie zastrzelcie mnie od razu ale jakos mi sie nie spieszy...mamy tylko 2 komputery w domu..po co sobie robic samemu konkurencje same wydatki...smycz i odpowiedzialność do konca zycia itd itd zreszta w naszych realniach i z moim charakterem to moze lepiej dla tych przyszłych dzieci ze ich niema Nie chcem nikogo obrazic,alie SZELEST,piszesz jak typowy niemiec,oni tez wola pieska od detska......piszesz ze same wydatki?!a czy jezdzisz rowerem, czy samochodem?Rowerem przyciez taniej........ Mam dwojke malych dzieci( ( 8 i 1), powiem ze to najwiekszyj skarb ktory posiadam to kwestia wygody a nie skąpstwa - nie mam dzieci to mnie stac na autko za 300 tys a tak to bym jakims fordziakiem za 100 naginał A na powaznie to kwestia priorytetów a nie samego podejscia do pieniedzy i tego co pisałem ODPOWIEDZIALNOŚĆI - ja czasami za siebie nie moge odpowiadac a co dopiero za dzieci - dziecko to nie zabawka jak sie ludziom wydaje - 100 % pracy organicznej jak w pozytiwizmie - jak wychowasz taki pozniej człowiek wyrośnie - czy jestem gotowy na taką odpowiedzialnośći ? napewno nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nasz Misiek ma 1 rok i 9 miesięcy. Przyznam szczerze, że załatwianie z nim czegokolwiek na budowie/w sklepie/u projektantki graniczy z cudem. Macie rację, czasem wyjazd na budowę jest przyjemnym relaksem po całym dniu biegania za młodym... Dziś trenowaliśmy malowanie, dzięki Bogu, ze w kuchni, bo pokoju mogłabym nie domyć... Nasza Gocha mniej wiecej w tym samym wieku... Na wieksze wyjscia mam dla niej takie szelki do przypinania do wozka i 5 metrowa wyciagana smycz z blokada. Sprawdza sie znakomicie. Inaczej w markecie budowlanym mamy z mezem gonitwe miedzy polkami od jednej drabiny do drugiej i sciaganie jej z wysokosci powyzej naszych glow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 01.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 U nas dwóch chłopaków, prawie 3 lata, a drugi 1 rok i 3 m-ce. Starszy biega, a młody tylko przygląda się... nieco sceptycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 02.03.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A ja dwie dziewczynki. Starsza 4 lata a młodsza 9 m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 14.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 moja córcia Blanka za tydzień skończy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 15.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To moja 9-letnia jedynaczka: http://images31.fotosik.pl/180/b707847e1fbc1194.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts