fido 20.01.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 okno w otworze będzie wysuniętepod oknem sięgającym do poziomu zero będzie zewnętrzny stryodur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No tak, jakbyś od razu wstawił szkic usytułowania okna w ścianie, nie było by tyle gadania.Ty juz nic nie kombinuj tylko rób jak jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 21.01.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 kontaktowałem się z niemieckim projektantem domów pasywnych i powiedział że gdybym skuł byłoby ok ale bez skuwania też będzie ok więc pozostawiam jak piszesz - tak jak jest mam pytanie natomiast jakie są możliwości zastosowania zapraw lub innych ciepłych materiałów klejących płytkępo ustaleniach na tym progu mam:2,5 cm na płytkę + kleja więc około 1,8cm na klej czy macie pomysły co wymieszać z klejem aby było to choć trochę cieplejsze?może jakiś granulowany keramazyt dodać do kleju może jakiś korek 0,5cm ale wtedy chyba się nie przyklei na to płytki?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 perlit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 03.03.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 co perlitsoryale wypowiedź nie pełnaile tego perlitujak go kłąśćczy mieszaćczy stosować najo zaprawe?konkretnie proszęnie chciałbym skuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 zadałeś takie a nie inne pytanie - więc taka a nie inna odpowiedź... perlit o najmniejszych ziarnach po prostu zmieszaj z klejem i tyle - nie robiłem tego, ale perlit jest dodatkiem do zapraw w ścianach 1 warstwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 03.03.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ok czyli mieszać z klejem - i kleić płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja bym tak zrobił, tylko musisz się dowiedzieć:- jakie najmniejsze opakowania są sprzedawane - żebyć później nie został z 49,8 kg perlitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 03.03.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 to napisz jak się dowieszja myśle że taki perlit to zawsze można użyć np do obsypania domu od zewnątrz - przy gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 04.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy byłby ktoś tak dobry i pokazał na rysunku rozwiązanie dla drzwi balkonowych w domu pasywnym/niskoenergetycznym? Sporo w necie jest na temat domów pasywnych ale jakoś tak się składa że są opisywane w kółko rzeczy proste i oczywiste. Pozdr. AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 04.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy byłby ktoś tak dobry i pokazał na rysunku rozwiązanie dla drzwi balkonowych w domu pasywnym/niskoenergetycznym? Sporo w necie jest na temat domów pasywnych ale jakoś tak się składa że są opisywane w kółko rzeczy proste i oczywiste. Pozdr. AM Podpinam sie pod prośbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidox 04.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 miałem ten sam dylematzobaczcie sobie jak to jest zrobione w modelowym domu pasywnymw zakładce galeriahttp://www.iQhome.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 miałem ten sam dylemat zobaczcie sobie jak to jest zrobione w modelowym domu pasywnym w zakładce galeria http://www.iQhome.euJak byś jeszcze podał, o które zdjęcia Ci chodzi ... Te rurki do dolnego źródła nie za cienkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidox 11.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 obecnie zrobiłem więcej zdjęć dostępnych w galerii http://www.iqhome.eururki są specjaone do pomp z bezpośrednim parowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 19.02.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 już się gubię w tych loginachnie wiedziałem że mam fido i fidox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidox 19.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 i tu ponownieFido/Fidox - Robert Kucia http://www.iQhome.eu http://www.iQhome.eu/forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts