Renata27 18.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja również bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!! Cieszę się razem z Wami . P.S. Mam małą prośbę odbiegającą od radosnych wieści, możesz przenieść swoją odpowiedz z mojego dzienniczka do komentarzy? Bardzo będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 emwu ale u ciebie juz duzo zrobione to mówisz kiedy ustawiasz mebelki i sie wprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 30.04.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No niby duzo ale ile jeszcze przed nami. Wiesz jak ta koncowka sie ciagnie. Lampki, pstryczki, malowanie, kominek, podlogi, kuchnia, lazienki. Zobacz ile jeszcze.... Chcialbym zeby do swiat Bozego narodzenia wszystko bylo gotowe. A jeszcze teran przed domem. Narazie jest bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no jest jest jeszcze sporo do zrobienia ale to już pewnie najprzyjemniejsza część budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 04.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 emwu napisz nam Kochana jak się czujesz? Mam nadzieję, że dbasz teraz szczególnie o siebie, a budowę przekierowałaś na ukochanego . Teraz możesz (tak jak zresztą widać w dzienniczku) robić zdjęcia, no i może czasami jakiś opis pod zdjęciem z przebiegu prac . Czy dobrze widziałam na jednym ze zdjęć pompę ciepła? Już działa? Pozdrawiam gorąco, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 21.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej, Dziewczyno, co tam z Toba???Odezwij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellinda 26.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam, dziś zaczęłam dokładnie przeglądać forum i powiem Ci emwu, że zainspirowałaś mnie bardzo po pierwsze dlatego, ze ja też kocham dogi i marzę choć o jednym, ale weimary są również bezkonkurencyjne i jak tylko uporam się z budową, rodzina powiększy się o tego pięknookiego psa (mam nadzieję, że Koty nie obrażą się śmiertelnie). Ale wracając do rzeczy - budujesz dom z gotowych elementów. Chciałam wiedzieć coś więcej na ten temat z pierwszej ręki. Jakie są twoje spostrzeżenia? Gdybyś mogła wybierać, zdecydowałabyś się na taką technologię po raz drugi? Twój dom wygląda świetnie i zazdroszczę, że taki kawał budowy masz już za sobą pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witaj! Ale coś Ciebie długo nie ma!!! Mnie zresztą też nie było. Dziś jestem już 4-ty dzień po terminie się przyszłam pożalić. Mam nadzieję, że u Ciebie i Maleństwa wszystko ok! Lato w tym roku nam dopisuje, co nie? Daj znać co u Cię słychać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 11.08.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jejku a juz myslalam, ze o mnie nikt tu nie pamieta. Wykanczanie domku i rosnacy brzuszek wciagnely mnie do reszty. Jakos nie bylo czasu na wpisy i czytanie komentarzy do dziennika. Zaraz tez przegladne Wasze dzienniczki co by byc w temacie . Postaram sie tez wkleic kilka zdjec z naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 11.08.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kotecek - kochana. Pisalas do mnie 4 sierpnia. Dzis mamy 11. Moze juz nie jestes dwupakiem ? . U mnie ciaza jak narazie przebiega rewelacyjnie . Tfu tfu tfu.. Miala byc corunia a bedzie kolejny synek. Ale bede miala chlopow w domu. Jak wszyscy wyrosna powyzej 186cm to ja kurka (161cm) bede jak taka kruszynka miedzy nimi . . No i jak to wykarmic . Chyba juz te dogi niemieckie bylyby latiejsze w utrzymaniu . hi hi. U Ciebie tez nie widze ,zadnych nowych zdjec. Domek wyrosl ladnie. Widac juz oczami wyobrazni jak ladnie bedzie docelowo. Nawet teren wokol domku masz ladnie przygotowany. U nas domek juz wykonczony za to dzialka wyglada jakby kret gigantprzez nia przelecal. Trzymam kciuki za Liwie i Ciebie. Daj znac jak przebiegl porod no i gdzie rodzilas. Moze byc na priv. ja mam termin na 11.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 11.08.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Renatka a gdzie zdjecia z waszego domku? Powyzek w poscie do kotecka napisalam ze czuje sie swietnie. Jesli tak dalej bedzie to moge chodzic w ciazy nawet i rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 11.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Azalka i Ty o mnie pamietasz kobieto? Jak to milo . Odzywam sie wiec. Jak tam Wasze dylematy? Juz konkretne decyzje widze podjete. Wskakuje zaraz w Twoj dzienniczek i jakis komentarzyk dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witaj Emwu Tak, już urodziłam A stało sie to 9 sierpnia Liwunia jest przesłodka!!! Wszystko opiszę i wkleję fotkę w dzienniku (no, moze bez większych szczegółów ), ale na razie szkoda mi czasu na neta, wolę się poprzyglądać małej. Najchętniej cały czas miałabym ja przy sobie, ale trzeba dać się dziecku wyspać W końcu musieli mi wywoływac, bo Liwia spóźniała się już 10 dni ale powiem Ci, że poszło piorunem, bo w ciagu niecałych 6 godzin była na swiecie Rodziłam w Portlaoise. 3 miesiące przed narodzniem Liwki przeprowadziliśmy się do wynajętego mieszkanka w Newbridge. Szpital jest super i jestem nieziemsko zadowolona z opieki i przebiegu porodu Jak masz jakies pytania to pisz, na priva albo podam ci maila. Ostatnio zaczęłam przenosić wirtualne znajomości w swiat realu Gratuluję kolejnego synka, ale powiem Ci, że nie miałam pojęcia, że masz już jedno dziecko!!! Cieszę się, ze czujesz sie dobrze Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pamnienta, pamnientam W koncu bedziesz somsiadka, moze nie najblizsza, ale regionalna Cieszy mnie, ze wszystko u Ciebie w porzadku - sciskam lapki za dobre zakonczenie dzidziusiowej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam Codziennie jadąc na swoją budowę do Dołuj przejeżdżam obok twojego domu i strasznie podoba mi się kolor twojej elewacji. Czy możesz podać mi jaki to kolor i gdzie kupiłaś i ogólnie wszystkie jego parametry i cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 15.10.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jejku jak mi wstyd. Wszyscy tu zagladaja tylko nie ja :/ No wiec - tak zadko tu bywam bo jestem przejeta swoim brzuszkiem i wiekszosc czasu spedzam na forum Babyboom Domek owszem buduje sie. Wykonczenia mnie wykanczaja . Niestety nie moge zrzucic nic na mojego M bo on po naszemu polskiemu to tylko "dwa piwa prosze" umie powiedziec . Niby sie uczy ale do zalatwiania spraw budowlanych jeszcze sie nie nadaje. Alien - podam ci numer koloru elewacyjnego jak tylko znajde NIESTEY NIE ZNALAZLAM NUMERU KOLORU. W kazdym badz razie to tynk akrylowy FAST 1.5 Kolor byl najblizszy do bialego z linii takich szarawych na palecie kolorow. Bede w Szczeconie 27.10 to moge sprawdzic na puszce bo jeszcze cos mi zostalo. O ile nadal chcesz. Azalka a co tam u was - ruszylo cos? Zaraz lece na Twoj dzienniczek i poczytam bellinda sorki ,ze nie odpisalam wczesniej. Jak masz jakies pytania to pisz na priv lub wyslij maila. Szybciej Ci wtedy odpowiem Chyba czas uzupelnic dzienniczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jejku jak mi wstyd. Wszyscy tu zagladaja tylko nie ja :/ No wiec - tak zadko tu bywam bo jestem przejeta swoim brzuszkiem i wiekszosc czasu spedzam na forum Babyboom Domek owszem buduje sie. Wykonczenia mnie wykanczaja . Niestety nie moge zrzucic nic na mojego M bo on po naszemu polskiemu to tylko "dwa piwa prosze" umie powiedziec . Niby sie uczy ale do zalatwiania spraw budowlanych jeszcze sie nie nadaje. Alien - podam ci numer koloru elewacyjnego jak tylko znajde NIESTEY NIE ZNALAZLAM NUMERU KOLORU. W kazdym badz razie to tynk akrylowy FAST 1.5 Kolor byl najblizszy do bialego z linii takich szarawych na palecie kolorow. Bede w Szczeconie 27.10 to moge sprawdzic na puszce bo jeszcze cos mi zostalo. O ile nadal chcesz. Azalka a co tam u was - ruszylo cos? Zaraz lece na Twoj dzienniczek i poczytam bellinda sorki ,ze nie odpisalam wczesniej. Jak masz jakies pytania to pisz na priv lub wyslij maila. Szybciej Ci wtedy odpowiem Chyba czas uzupelnic dzienniczek:) Super jak będziesz w Szczecinie daj znać. Podaj mi proszę gdzie kupowałaś ten tynk. Codziennie przejeżdżam wracając z budowy obok twojego domku i bardzo mi się podoba twój okrągły podjazd super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 15.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dziekuje bardzo . Ja go jeszcze nie widzialam. Tylko na zdjeciach. Tynk kupilismy w Wodkanie w Dobrej Szczecinskiej. Chcialam dzisiaj popodgladac Twoja budowe ale nic sie nie otwiera . Prowadzisz dziennik czy skasowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hej, jak sie cieszę, ze wróciłaś!!! U mnie też cisza, ale czasem coś naklepę, na razie po prostu się prawie nic nie dzieje. A wiec termin masz na grudzień! Miałam pytać I juz w lutym przyjeżdzacie z maluszkiem do Polski? Fajniuśno My się wybieramy w listopadzie (chyba...), mała będzie miała juz wtedy 3 miesiące. Jestem po wrażeniem i bebechy mi skręca z zazdrości, ze juz macie domek wykończony i ze sobie przyjedziecie i będziecie tam spać, że macie podłogi i kible i w ogóle - juz Was nie lubię! Żartuję. Pozdrawaim gorąco!!! PS: Jakiego masz nicka na babyboom? Ja - kotecek, to mnie ławo znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 16.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dziekuje bardzo . Ja go jeszcze nie widzialam. Tylko na zdjeciach. Tynk kupilismy w Wodkanie w Dobrej Szczecinskiej. Chcialam dzisiaj popodgladac Twoja budowe ale nic sie nie otwiera . Prowadzisz dziennik czy skasowales? Otwiera się normalnie link o nazwie Budowa http://picasaweb.google.pl/aLienzibi/Budowa# Dziennika nie prowadzę tylko galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts