kotecek 06.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Sporo zalatwilas! Brawo! Gdy wasz domek bedzie juz wytyczony, prawdziwe budowanie zacznie sie na 100%! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.05.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To znowu ja Wlasnie przeczytalam wpis w Twoim dzienniku. 12.05 wielka data Do Twopich urodzin bedziesz juz miala pewnie grunt utwardzony i pozostanie tylko szybki szkielet! I co wtedy. Wrocisz do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.05.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Oj koteck to nie tak hop siup! Dobrze wiesz jak to jest z poslizgami . I nawet jak mi ten grunt utwardza i ten szybki szkielet postawia to pozostaje : Cholerny rurociag pompa ciepla instalacja do zbierania deszczowki podniesienie poziomu calej dzialki dach ocieplanie wykanczanie budowa budynku gospodarczego buuuuu...... nawet nie mysle strach sie bac narazie niech wzmacniaja ten grunt pod budynkiem. Step by step to jednak najlepsza metoda. Juz sie nie rozpedzam z marzeniami i planami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 16.05.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Od wczoraj siedze na telefonie i obdzwaniam wykonawcow. Musimy zaczac 1 czerwca- jak nie to chyba sie wsciekne. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się znaleźć fachowców. Nie było mnie ostatnio sporo czasu, ale niestety nie mogę pogodzić pracy zawodowej z pracami na naszej budowie. Cały czas coś załatwiam, przywożę, wywożę, ustalam, podejmuję decyzje .... - nie narzekam oczywiście, bo wszystkie te prace sprawiają mi ogromną radość. Cały czas uważam, że nie ma piękniejszej rzeczy jak budowa własnego gniazdka . Chodzi tylko o to, że jak już jestem w domu, to myślę tylko o kąpieli i łóżeczku . Na razie wszystko fotografuję, a jak będę miała chwilę wytchnienia (może po przeprowadzce ) to wtedy będę uzupełniać dzienniczek. Pozdrawiam gorąco i trzymam za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam Moje pytanie ile daliście za geodetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 28.05.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Al pytasz o geodete , ktory wytyczyl dzialke czy o geologa , ktory robil badania gruntow? Tak czy inaczej - geolog 1200 zl za 5 odwiertow z opiniaA geodeta 800 zl za wytyczenie dzialki, mediow, domu i budynku gospodarczego . Sama nie wiem czy to duzo. Chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 hej !!cos niepiszesz co tam u was ?? a jak prace idą na działeczce napisz cos bo jestem bardzo ciekawa co tam u was sie dzieje buziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Po DLUUUGIEJ nieobecnosci witam i o zdrowie pytam !!!! Widze, ze sprawy powoli nabieraja tempa (pewnie zbyt powoli jak dla Was, co?) ale zycze Wam jak najszybciej tej lezki w oku, co sie kreci jak powstaja fundamenty i tego zawrotu w glowie jak sie patrzy na wlasny MUR U mnie w dzienniku na razie Silent Hill. Niedlugo wytlumacze dlaczego, ale jestem, mysle o wszystkich budowlanych Przyjaciolach z forum Muratora i nie moge sie doczekac powrotu. Dzis tylko na chwileczke Buziaczki i powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 17.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Właśnie wybieram się na przejażdżkę rowerową do Dołuj (zobaczę czy na mojej działce wszystko stoi )to zahaczę Wąwelnice może uda mi się obejrzeć twoją działkę. Wdrukowałem sobie zdjęcie aby łatwiej było mi ją namierzyć. Zdam Ci relację czy nadal stoi zbiornik z wodą A tak na marginesie skąd mieliście wodę aby go napełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 18.06.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Na tej mojej dzialce to nic nie widac poza wjazdem w droge , slupkami , deseczkami i zbiornikiem (o ile jeszcze tam jest). Moja dzialka to ta miedzy dwoma nowymi budynkami na drodze miedzy wawelnica a redlica jak juz pisalam wczesniej . Jesli chodzi o wode to dowiozly mi wodociagi beczkowozem. Wysyla sie do nich fax na formularzu sciagnietym z ich strony internetowej wraz z mapka i juz. Koszty to: 30zl za godzine pracy + 2.7 zl za kazdy kilometr + 3zl za m3 wody. Mi wyszlo okolo 190 zl. Jedyny problem to to ze umowilismy sie na 12 ale w tym czasie bylo w szczecinie mnostwo awarii i dojechali dopiero na 18 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 26.06.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 własnie przeglądam twój dziennik i widze u was duze postępy moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 01.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 pewnie sie cieszycie ze nidługo beda fundamenty zycze powodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Gratuluje postepu w pracach! Ani się obejrzycie, a Wasz dom juz stanie! Taki montaż nie trwa chyba zbyt długo? No a jak już stanie, przeprowadzacie się do Polski? Buźki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 06.07.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 jejku kotecek, nawet mnie nie pytaj co zrobimy jak dom juz stanie bo wszyscy nas pytaja . A my nie mamy zielonego pojecia. Jesli o mnie chodzi to nie byloby problemu ale michael jest irlandczykiem. Co niby mialby robic w polsce??? Mamy jakies tam plany ale chyba nie na najlblizszy rok. Raczej plany "na starosc". Zakladam , ze starosc nadejdzie za jakies 5-8 lat a do tego czasu dlugie urlop w polsce. I tak jestesmy tam prawie co miesiac. A tobie gratuluje. Jestesmy oboje naprawde pod wrazeniem tempa prac. Dom rosnie jak na drozdzach i zapewne jest to niesamowite uczucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.07.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dzieki wielkie Wlasnie tez myslalam o tym, ze Twojemu partnerowi moze byc ciezko odnalezc sie w Polsce, ale skoro tak... to tylko wspanialych urlopow zycze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 07.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hej emwu może ty też bys sie ujawniła hm fajnie by było i ciebie zobaczyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 09.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hej miło Cię poznać emwu fajnie Cię widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witaj Bardzo ladnie razem wygladacie! Na oko widac, ze z Was sympatyczni ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.07.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No to teraz juz sie znamy ciut lepiej kolezanki ! Chcialabym juz wstawic zdjecia domku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Oj, bidactwo sie naczekalas a tu nic z roboty! Skad ja to znam? Nie martwcie sie, popytajcie po znajomych, moze na forum, moze sie znajdzie ekipa? A ta poprzednianie znajdzie juz czasu, tak w "miedzyczasie"? W koncu Wam obiecali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts