Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika "Przytulny i my i flippy i flop

emwu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
Olu, myslalam , ze juz nie wpadniesz. Sadzilam , ze siedzisz sobie na tym swoim ogrodku i juz nie myslisz o budujacych. Zwracam wiec honor i witam po przerwie :)

no co Ty :wink: zaglądam , jak tylko mam chwilkę wolną , zresztą to wchodzi w nawyk prawie jak budowa :roll: :wink: lubię podglądać postępy innych a zwłaszcza tych inwestorów z którymi razem zaczynaliśmy...Twoje postępy tym bardzie bo to przecież PRZYTULNY :lol: i fajnie, że ciut zmieniony bo można sobie porównać z moim i innymi z naszej serii :lol: z niecierpliwością czekam na chwilę kiedy zaczniesz ustawiać meble :lol:

pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

• 3 weeks później...

Witaj Kotecek.

Fakt , ze nasza budowa ruszyla. Szczegolnie odkad pojawili sie "GORALE". Sa niesamowici. Tempo pray, podejscie do tematu , pracowitosc. Sa poprostu super. Glowny dowodzacy ma na nazwisko Pieronek - moze dlatego pieronem im to idzie :)

Od srody zaczeli robic elewacje - maja skoczyc w dwa tygodnie.

Jesli chodzi o czerwony dach - to tez sie nad takim zastanawialam. Gdybym miala jednokolorowa elewacje z pewnoscia pozostalabym przy klasycznym czerwonym lub ceglastym dachu. Musielismy skierowac sie ku grafitowemu bo elewacja bedzie kamienna a kolor kamienia szaro-brazowo-zolty - tak jak kominy. Czerwony z pewnoscia by nie pasowal.

Jestem jednak pewna , ze Wasz dach bedzie wygladal super. Tylko , pochwal sie nim bo ostatnio nie wklejasz zadnych zdjec.. :)......a ja zagladam:)