emwu 16.07.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 mam nadzieje ze moze znajda czas w przyszlym tygodniu. Lecimy do Polski to latwiej bedzie zorganizowac. Mam nadzieje...Kotecek a jakie okna wstawiacie? mysleliscie juz? Ja wlasnie stoje przed wyborem mimo , ze jeszcze nie mam fundamentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 17.07.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wisz co... my okna bedziemy wstawiac dopiero w przyszlym roku. Nie myslimy jezszce o tym kompletnie! Choc wiemy jakie chcemy miec - plastiki, brazowe, ze zlotymi jakby malymi okienkami, nawet nie wiem jeszcze jak sie to nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 W niedziele (20.07) lecimy do Polski wiec moze uda mi sie zobaczyc jak wylewaja fundamenty. Oby.... Trzymajcie kciuki. A jakże... trzymamy, trzymamy i to mocno Pozdrawiam Ps. jaka ładna z Was para no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No no na takim nasypie dom bedzie chyba stal jak niewzruszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 06.08.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam nadzieje. Sporo mnie ta gorka kosztowala. Sprobowalaby sie tylko rozsypac !!! I co najwazniejsze - juz w tej gorce sa fundamenty. Powklejam zdjecia jak tylko do mnie dotra bo utknely w siostrzanym aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 06.08.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hejka to czekamy na zdjęcia z waszych fundamentów już nieumiem się doczekac jak u was to wygląda buziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 22.08.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witaj emwu!Dziennik budowy założony gratulacje Widzę że fundamenty też już prawie gotowe teraz to tylko do przodu i ani się nie obejrzysz jak dach będziecie robić. Życzę szybkiego ukończenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Super z tym nasypem , jak pomysłowo zrobiony, i na pewno z głową czegoś takiego jeszcze nie widziałam fundamenty to podstawa a mury to najszybciej powstająca część domu..tylko patrzeć jak urosną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 CO SLYCHAC????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 23.09.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 witam witam domek stoi tylko ..... nie mam kiedy powklejac zdjec. jak narazie jest sama konstrukcja domu i dachu. Dachowka zamowiona, okna zamowione. Za jakies 1,5 tyg zaczynaja robic pokrycie dachowe, kominy a potem elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 23.09.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nonono! Super! To okno nad wejsciem mamy rzeczywiscie podobne Nareszcie wkleilas zdjecia To niesamowite jak szybko taki domek powstaje Gratuluje Wam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 24.09.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 hej emwu widze że u was wieeeeeeeelie postepy slicznie już tam u was , aż niemogę sie napatrzec a jaka z waś fajna parka P.s ładna kobitka z Ciebie i czekam na dalsze wasze postępy i relacje z budowy pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja córka marnotrawna w końcu wstąpiłam. Przepraszam najmocniej za opóźnienie! Dom faktycznie drewniany jak z mojej piosenki! Widzę, że wszystko sprawnie idzie i mam nadzieję, ze tak będziecie mieli do końca Serdecznie pozdrawiam i graaaaaaaatuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Żeby się nie powtarzać chciałabym zacytować kamilę hej emwu jaka z waś fajna parka P.s ładna kobitka z Ciebie i czekam na dalsze wasze postępy i relacje z budowy pozdrawiam gorąco kamila nie gniewasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 21.10.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzieki Monis za odwiedziny. Fajnie ze wpadlas. Jak widzisz nasza budowa nabrala tempa. Cieszy mnie to bardzo ale chcialabym juz moc wybierac mebelki i plytki jak Wy . Musze sie uzbroic w cierpliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 21.10.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Olu, myslalam , ze juz nie wpadniesz. Sadzilam , ze siedzisz sobie na tym swoim ogrodku i juz nie myslisz o budujacych. Zwracam wiec honor i witam po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Olu, myslalam , ze juz nie wpadniesz. Sadzilam , ze siedzisz sobie na tym swoim ogrodku i juz nie myslisz o budujacych. Zwracam wiec honor i witam po przerwie no co Ty zaglądam , jak tylko mam chwilkę wolną , zresztą to wchodzi w nawyk prawie jak budowa lubię podglądać postępy innych a zwłaszcza tych inwestorów z którymi razem zaczynaliśmy...Twoje postępy tym bardzie bo to przecież PRZYTULNY i fajnie, że ciut zmieniony bo można sobie porównać z moim i innymi z naszej serii z niecierpliwością czekam na chwilę kiedy zaczniesz ustawiać meble pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wow!!!!Macie juz dach!Co za tempo!Czlowieka pare dni nie ma na forum a tu takie cos! RESPECT! PS: Podoba mi sie Wasz kolor dachowki - tez taka chcialam, ale do naszej wiejskiej chatki bardziej pasowala czerwona. I klada czerwona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 08.11.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witaj Kotecek. Fakt , ze nasza budowa ruszyla. Szczegolnie odkad pojawili sie "GORALE". Sa niesamowici. Tempo pray, podejscie do tematu , pracowitosc. Sa poprostu super. Glowny dowodzacy ma na nazwisko Pieronek - moze dlatego pieronem im to idzie Od srody zaczeli robic elewacje - maja skoczyc w dwa tygodnie. Jesli chodzi o czerwony dach - to tez sie nad takim zastanawialam. Gdybym miala jednokolorowa elewacje z pewnoscia pozostalabym przy klasycznym czerwonym lub ceglastym dachu. Musielismy skierowac sie ku grafitowemu bo elewacja bedzie kamienna a kolor kamienia szaro-brazowo-zolty - tak jak kominy. Czerwony z pewnoscia by nie pasowal. Jestem jednak pewna , ze Wasz dach bedzie wygladal super. Tylko , pochwal sie nim bo ostatnio nie wklejasz zadnych zdjec.. ......a ja zagladam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wygląda na to, ze Wasz domek bedzie wyglądał super! Nie wklejalam zadnych zdjec, bo nie mialam zadnych Dopiero dzis kuzynka podjechala i zrobila zdjatka. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts