kotecek 19.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 http://images43.fotosik.pl/41/146b5b702e5e0fee.jpg W tym dniu radosnym oczekiwanym,gdy gasną spory, goją się rany,Życzę ci zdrowia, zycze miłości,niech mały Jezus w sercu zagości.Szczerości duszy, zapachu ciasta,przyjaźni,która jak miłośc wzrasta.Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. Wam oraz Waszemu Domkowi: Wesolych Swiat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Ola http://www.biznes.isofcik.eu/uploads/2007/12/kartka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 06.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wszystkiego najlepszego w tym nowym roku wam życze oby wasz domek został skonczony w tym roku ,aby ten rok był lepszy od poprzedniego ,no i przede wszystkim dużo szczęsci i radosci w tym 2009 roczku życzą Kamila i Rafal pozdrawiam ,buzka dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witaj Obejrzałam zdjęcia , wszystko fajnie wygląda ....tylko, że Twój PRZYTULNY w niczym nie przypomina mojego to zupełnie inny domek chyba w projekcie nastąpiły wieeeelkie zmiany :D czekam na dalszy ciąg przygód z wykończeniówką a, zapomniałam się zapytać - co z cokołem z przodu dołożenie styropianu pomogło? nic na ten temat nie pisałaś masz takie samo podejście do spraw jak mój mąż on też kiedyś coś takiego powiedział : ja takiego widoku nie przezyje. Przez reszte mojego zycia patrzec na spieprzony.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 16.01.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oj tam zaraz "zupelnie inny" . Wcale nie taki inny . Wyobraz sobie , ze ten ganeczek , ktory macie z przodu domku zostal rozciagniety na boki potem troszke w gore i jeszcze do przodu. Tak jakby mu nochal wyrosl . A z tylu tylko dwie lukarny jako , ze mamy zagospodarowane poddasze. Co do przedniej elewacji to jeszcze nic nie jest zrobione. To szkaradztwo zobaczylam 16 grudnia a 20go ekiopa pojechala na swieta do domow. Wrocili dopiero w tym tygodniu a mrozy wstrzymuja nam prace. Mam nadzieje , ze niedlugo rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Piekny domek Wam rosnie Uwielbiam kamien, strasznie mi sie podoba elewacja, ktora sobie wymysliliscie. Troche pomieszkalam na Wyspie, w jednym z najpiekniejszych (moim zdaniem) rejonow, czyli na granicy ze Szkocja, gdzie kamien to glowny budulec (lub przynajmniej oblozenie) domku. Mam dwa miliony zdjec tamtejszych domkow jako inspiracje Czy zechcialabys podpowiedziec, z jakiej firmy jest Twoj? Gdzie w necie mozna go znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 18.01.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam Azalka Milo , ze zagladnelas do naszego dziennika. Nasz kamien to nie prawdziwy kamien tylko plytka elewacyjna betonowa. Bardzo chcialbym zeby kamien byl prawdziwy ale jego cena i ciezar przerastaly nasze mozliwosci. Dlugo szukalam czegos co nie wygladaloby jak zwykla plytka a wygladem bylo jak najbardziej zblizone do kamienia. Cos co mi sie spodobalo znalazlam tu w Irlandii. Mialam mozliwosc dotknac i zobaczyc kilka domow nim wykonczonych. Firma produkujaca "kamien" ma filie w Irlandii a siedzibe w Legionowie. Wlasnie spod Warszawki ciagnelam te klocki . Poprostu nie chcialam kupowac kota w worku. A w przypadku tego produktu wiedzialam jaki bedzie efekt. Link wyslalam Ci na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mnie na kamien chyba tez nie stac Niech ta bedzie i beton, byle dobry i nie tandeta. U Ciebie wyglada slicznie. Angole tez na nowych domkach kamien udaja i swietnie im to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 witam ,widze czytajac twój dziennik że też mieszkacie obecnie w Irlandii , a jaki domek piękny!!! ten kamień robi wrażenie tez bardzo mi sie taki kamien podoba na domku,z reszta przejeżdżając tu w Irlandii to widac na tych domkach duzo tego kamienia i powiem ma to swój urok ja też wam bede kibicować i trzymam kciuki żebyście szybko wykonczyli wasz domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 25.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj emwu!!!!!tak jak pisałam jak pierwszy raz zajrzałam do Twojego dziennika że ani się nia obejrzysz i dach będziecie robić no i już jest zrobiony Gratuluję domek wygląda super a i trochę kamyczka z Irlandii masz na nim będzie pamiątka po czasch spędzonych na emigracjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 26.01.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Milo , ze znow nas odwiedzasz.No z tym kamyczkiem to wlasnie o ta pamiatke mi chodzilo i zeby moj partner mial ciut irlandzkiego klimatu , co by mu sie do domu nie cknilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dom prezentuje sie pieknie Tymi bledami sie nie przejmuj - jak widzesz, wiekszosc da sie poprawic Na zadnej budowie nie da sie ich uniknac, niestety. A kiedy do Polski? Euro po 4.35 i rosnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 03.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Hihi, ale macie koldre nad glowami! Normalnie jak pikowana pierzyna wyglada Musze sie wybrac kiedys obejrzec jak rosnie Twoj domek i jak teraz wyglada. Bardzo jest ogrodzony czy mozna podejsc i pomacac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 03.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mozna macac - mozna . A skoro jstesmy przy ogrodzeniu to... Dzisaj caly dzien siedze i mysle czy to juz czas zaczac prace nad ogrodem. I chyba tak. Tylko od czego tu zaczac? hm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 05.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Od projektu... Jesli Cie stac, zamow projekt, a przynajmniej skonsultuj sie z architektem zieleni. A na poczatku pozapisuj wszystkie swoje pomysly. Przydatne wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Eee tam od razu architekt Jasne, że pracuj nad ogrodem! Szukaj pomysłów na stronach, zapisuj, rysuj, wyrównaj podwórko, zasiej trawe, rozplanuj połozenie drzew (najwolniej rosna) i juz je posadz. Ach, ale Ci zazdroszcze, ze juz to mozesz zrobic! My z tujami chyba bedziemy czekac jeszcze rok Ale nie wiem czy wytrzymam Zycze Wam powodzenia przy "pracy nad tematem" i wcale nie chodzi mi o ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 W Muratorze kwietniowym jest program do projektowania ogrodow.Moze ktos z bliskich Ci podesle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 witaj emwu w koncu sie pojawiłas długo cię nie było na forum moze jakieś nowe zdjęcia masz,a jak tam postępy w domku co się tam u was dzieje ,dawaj no relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to teraz wam zostało wykanczanie domku najlepsza praca a domek wygląda teraz cudnie a kuchnie juz zamawiacie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 01.04.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Jessi. Alez Ty bystra jestes:) . Ledwo weszlam i juz mnie wylapalas . Tak, dawno mnie nie bylo ale dzieje sie tak dlatego ,ze w Polsce jestem co miesiac. Przyjzdzam , wklejam zdjecia , wpisuje nowinki i znow znikam na kolejny miesiac dopuki nie narobie nowych zdjec. Faktem jest , ze urzadzanie to przyjemna sprawa ale ile to dylematow !!! Niektorzy przygotowuja sie wczesniej i juz na etapie fundamentow wiedza jaki bedzie koncoeekt. My caly czas improwizujemy. a moze tak? a moze siak? A ak sie nie da tak jak chcemy to prosze to zrobic jak sie da ! Co z tego wyjdzie zobaczymy . Kuchnie zamowilismy ale jeszcze nie uruchomilismy realizacji poniewaz jest to kuchnia stosunkowo drogo i nie chcialabym blokowac pieniazkow. Sama nie wiem czy najpierw klasc podlogi (tez spory wydatek) czy jednak kafle i kuchnie. Chyba jednak bedzie kuchnia jeszcze przed podlogami ale to wyjdzie w praniu. Zalezy , kto bedzie bardiej naciskal - firma od podlog czy firm od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts