Trociu 26.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Moi tynkarze krzyknęli za tynk cementowo wapienny; 16zł./m2 ściany - robocizna bez materiału 18zł./m2 sufity- robocizna bez materiału gipsowy z agregatu z materiałem 27zł./m2 budowa ok 20 km od Wrocławia, czy dużo krzyczą??????? Myślę, że to już są dość dobre ceny. Mniej więcej takie mi się kojarzą jako dobre. Jak widzisz wyżej, u mnie sama robocizna ścian jest droższa o 4zł na metrze. U Bicepsa z materiałem wychodzi 28zł, tak więc z 12zł/m2 materiału. Też rozsądnie to wygląda. Tutaj ponowie prośbę o namiary bo są tańsi od mojej ostatniej ekipy i myślę, że u nich z materiałem można się zamknąć w 30zł/m2. Jeszcze jak masz ich z polecenia, to biorę w ciemno na koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 26.02.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Moi tynkarze krzyknęli za tynk cementowo wapienny; 16zł./m2 ściany - robocizna bez materiału 18zł./m2 sufity- robocizna bez materiału gipsowy z agregatu z materiałem 27zł./m2 budowa ok 20 km od Wrocławia, czy dużo krzyczą??????? Ale maszynowo czy ręcznie,jeśli ręcznie to niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Moi tynkarze krzyknęli za tynk cementowo wapienny; 16zł./m2 ściany - robocizna bez materiału 18zł./m2 sufity- robocizna bez materiału gipsowy z agregatu z materiałem 27zł./m2 budowa ok 20 km od Wrocławia, czy dużo krzyczą??????? Ale maszynowo czy ręcznie,jeśli ręcznie to niedrogo. A co jeśli maszynowo? Masz może jakieś inne propozycje ceny, do których można porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 27.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 te kwoty podałam za ręczne tynki, ale jak sie właśnie dowiedziałam od męża to zaczynają kręcić nosami więc ta kwota chyba ulegnie zmianie w góre oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U mnie za ręczne wzieli 18 zł za m2 a wiem że krzyczą już po 22 za m2,maszynowe są trochę tańsze,z gotowej zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 te kwoty podałam za ręczne tynki, ale jak sie właśnie dowiedziałam od męża to zaczynają kręcić nosami więc ta kwota chyba ulegnie zmianie w góre oczywiście Bierz ekipę i nawet nie zastanawiaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 27.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ...Mówisz? kurcze a ja sie zastanawiałam, ze to ceny z kosmosu,dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.02.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ...Mówisz? kurcze a ja sie zastanawiałam, ze to ceny z kosmosu,dzięki za rade Może i cena z kosmosu. Ale pamiętaj, że ostatnio budowlanka to kosmos. Więc przy takich warunkach, to cena jest spokojnie z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 27.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Moja ekipa chce 21 PLN za m2 za zwykly filcowany a 29 PLN za m2 za kwarcowy. Oczywiscie sama robocizna. Wykonanie okolo 6 tygodni. Niestety mam prawie 1000 m2 do otynkowania i sie ostro zastanawiam czy nie jednak maszynowy gipsowy. Tyle ze nie chce lusterka a cos w rodzaju grubszej satyny . Jaka jest faktura gipsowego maszynowego ??? pozdrawiamnZonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.02.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O kurcze, no nieźle to ja myślałam że 30zł za maszynowe gipsowe z materiałem to jakaś masakra, ale chyba nie jest to taki meksyk jak mi sie wydawało Co o tym myślicie? Chociaż gdzieś miałam namiar na kogoś za 18zł za metr ale to sama robocizna,a ciekawe ile wyjdzie za materiał ma kotś orientacje? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 27.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O kurcze zmieniam zawód----będe tynkarzem, nie tynkarzówką czy tynkarzową, zwał jak zwał ide na jakiś kurs tynkowania i kafelkowania. Cza sie namachać,ale jaka kasa hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 i ja i ja ostatnio myslałam żeby zostać dekarzową,hihihihi Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 27.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dziewczyny weźmy się wszystkie zorganizujmy i utworzmy najsilniejszą damską brygade budowlaną. Każda z nas na budowe podpatrywać jak to robią fachowcy, pomagać , zbierać doświadczenie i jakoś to będzie Dziewczęta hej szpachle w dłoń!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 27.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A tak apropos dekarzowej, to u nas na dachu robiła kobitka, zona jednego z fachowców, jako pomocnik oczywiście, doginała nieźle. Czasami mi jej żal było bo na dworze zimno strasznie, mocna babka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Uuuu paryska serio? ostra babeczka Może faktycznie trza jakąś kobiecą ekipe zorganizować Kielnia była grana, to czemu nie spróbować ze szpachlą Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A u mnie babka,żona szefa murowała poganiała chłopaków że hoho a łopatą ruszała 3 razy szybciej od facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dziewczyny weźmy się wszystkie zorganizujmy i utworzmy najsilniejszą damską brygade budowlaną. Każda z nas na budowe podpatrywać jak to robią fachowcy, pomagać , zbierać doświadczenie i jakoś to będzie Dziewczęta hej szpachle w dłoń!!!! Z tego co pamiętam to we Wrocławiu powstała kobieca ekipa remontowa. Same kobitki. Terminy mają na ten rok już pozajmowane. Możecie się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 28.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 U mnie 33 zł cena cementowo wapiennych tradycyjnych z materiałem i filcowaniem w celu wyrównania ich powierzchni. Budowa pod Warszawą. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 28.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Autor wątku zdaje się o ceny pytał, a nie wady i zalety nie ważne o co pytał, ważne że się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Autor wątku zdaje się o ceny pytał, a nie wady i zalety Ale cena może być jedną z wad/zalet rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts