Kingaa 20.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Witam. Czy moglibyście polecić mi jakąś dobrą książkę o budowaniu? Taką, w której w solidny, konkretny sposób przedstawione są wady i zalety różnych materiałów i technologii, i podstawowe zasady wykonania poszczególnych elementów. Jest tego trochę, a nie chciałabym trafić na coś np. tendencyjnego, nie chcę też kupować tony książek, z których z każdej przyda mi się raptem kilka stron... Czy w ogóle mam szansę znaleźć coś takiego?Wprawdzie pewnie będzie nam budować ekipa, ale chcemy jak najwięcej się przedtem dowiedzieć, żeby móc ich skutecznie pilnować i nie dać sobie wcisnąć bzdur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 wszystko zmienia sie o wiele szybciej niz sa wydawane ksiazki - tak jest przynajmniej w mojej branzy elektrycznej. polecam czasopisma (zawsze mozna wybrac te w ktorych jest akurat cos nas aktualnie interesujacego), zajrzyj takze do czasopism np niemieckich choc sa drogie ale na uczelniach technicznych sa udostepniane lub publikacje "firmowe" czesto darmowe ale tendencyjne wiec czytac nalezy takze podobne publikacje konkurencyjne i konfrontowac je ze sprzedawcami/wykonawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 20.08.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 tu masz odpowiedni wątek http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6737&highlight=poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 21.08.2003 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Dzięki Bartt. Chyba kupię ten Poradnik majstra budowlanego. Tylko kurka trochę to drogie, ale może lepiej kupić jedną drogą i dobrą książkę, niż pięć tanich, ale niewiele wartych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts