prazmo-agnieszka 16.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mamy zamiar zakupić do naszego domu drzwi polskiej firmy Centurion.w okleinie folia japońska.Naszym zdaniem wyglądają całkiem nieźle na tą cenę.A Wy co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gjacek69 19.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam Mam ten sam dylemat więc może ktoś jednak ma takie drzwi i może podzielić się spostrzeżeniami.Ja jestem prawie zdecydowany na model OsakaPozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 20.03.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam Ja mam Osakę . Moim zdaniem drzwi są bardzo dobrze wykonane (o niebo lepiej niz innych znanych firm ) . Wyglądają świetnie ,a juz ich cena rzuca na kolana innych producentów . Przed zakupem byłem w kilku firmach i ceny podobnych drzwi były o 50 do 100% wyższe . Sam je montowałem i stwierdzam że wykonanie , dopasowanie , i łatwość montażu jest na naprawdę wysokim poziomie . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gjacek69 20.03.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Bardzo wielkie dzięki Darek Rz Więc teraz zostaje tylko dylemat jaki kolor Pozdrawiam j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts