eilian 16.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Budowniczych Wielkopolski:)! Chcielibyśmy bardzo dołączyć do tego zacnego grona. Jesteśmy na etapie załatwiania papierów, rozglądamy się za ekipą, projekt mamy upatrzony, ale jeszcze mnóstwo decyzji do podjęcia... Na razie jesteśmy ciemni jak tabaka w rogu, ale liczę, że także z Waszą pomocą wkrótce się to zmieni. Będziemy budować z Gorzkim Polu. Mam nadzieję, że uda mi się nie zasypać Was pytaniami początkującej, choć już kilka ciśnie mi się na klawiaturę, ale to może już nie dziś... Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 16.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj! ...jestem z tej drugiej strony barykady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam w budowlanym cyrku tylko że ja nie jestem z Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.01.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 bardzo serdecznie witam - z południowej Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam z Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam z Małopolski Przedstaw nam swój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts